2777
2789

چطور مثلا همسن هام حتی آدمای کوچیکتر از خودمو میبینم هر روز رستوران کوه دشت دریا اینور اونور، هر چی بخوان میپوشن، هر جور بخوان استایل میکنن، هر چی بخوان میگن، هر کار بخوان میکنن،،،، بعد من حتی متوحه حرفاشون نمیشم! میشینن یه جا راجع به فلان ادم معروف خارجی حرف میزنن یا فلان فیلم یا راجع به ادرس و کیفیت غذای فلان رستوران،، بعد من هیچ‌جا بلد نیستم😩 بعد من اگه تو خونه از این چیزا حرف بزنم انگار که یه حرف رکیک زده باشم😪 حتی لوازم آرایشی هم ندارم.

حس سرخوردگی میکنم تا کی قرار اینجوری باشه؟😞😞😞. از همه عقب افتادم..! 

حالا اینا رو بیخیال.. ولی مگه اونا چیکار کردن که من نکردم؟ اونا چیکار کردن که پاداششون اینه؟؟ یا من چیکار کردم که مجازاتم اینه؟

الان یه عده میان میگن مستقل شو برو،، انگار که برم نونوایی بگم دو تا نون بده🤦‍♀️

تاپیکهای قبل رو گردن نمی گیرم.اصلا اصلا بهشون نگاه نکن.🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اونا خانواده هاشون پولدارن واسشونم خرج میکنن

خب همش حسرت همش سرخوردگی..

شب ما روز نمیشه؟

حداقل حجاب که پولی نیس

آدمایی که فرهنگ بچه بزرگ کردن ندارن و تا این حد بچه رو محدود میکنن حق بچه دار شدن ندارن کاملا درکت میکنم عزیزم نوجوونی و جوونی همه ی دهه ی ۶۰ و ۷۰ تو خانواده های سطح پایین به همین شکل گذشته

آدمایی که فرهنگ بچه بزرگ کردن ندارن و تا این حد بچه رو محدود میکنن حق بچه دار شدن ندارن کاملا درکت م ...

محدود میکنن بعد افتخار میکنن که بببن بچه ی ما گوشه ی خونه س اهل هیچی نیس😪

هرچی می‌خوای یاد بگیری برو سراغ برنامه هایی مثل پینترست ایده بگیر برو یوتوب آموزش کامل ببین

تو یوتوب یه عالمه بیوتی بلاگر هستن میکاپای قشنگ و آموزش میدن استایل کردن رو کامل یاد میدن و هزاران ولاگ قشنگ و آموزشی میزارن

حجاب چی بود این وسط منم ندارم پول منم فامیلامونو دیدم همین مدلی حرف میزنن چه میشه کرد

اخه من دوس ندارم ولی تو خونمون اجباره😪

@binamoneshoon‍ 

هرچی می‌خوای یاد بگیری برو سراغ برنامه هایی مثل پینترست ایده بگیر برو یوتوب آموزش کامل ببینتو یوتوب ...

اخه لوازم ارایشی دارم که میکاپ یاد بگیرم؟😪

از بعضی لباسام جالم بد میشه بس که بلندن خجالت میکشم بپوشمشون گذاشتمشون کنار...

@pofaknamaky_lover‍