2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج مجدد کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 62 پست
این که هزار سال دیگه هم نمیاد پیش روانشناس و امیدی ندارم بهش.منم بچه نمیخوام فعلا بیارم ، ولی یه ادم ...

میخاد پا بند زندگیت کنه جواست باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

این که هزار سال دیگه هم نمیاد پیش روانشناس و امیدی ندارم بهش.منم بچه نمیخوام فعلا بیارم ، ولی یه ادم ...

خب قرص اورژانسی بخور . نذار یه طفل معصوم بیگناه پاسوز همچین مردی بشه.  خاک عالم تو سر مرد خیانتکار هرزه 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت جدایی من تفاوت فرهنگی و عقیده ها مون بود...یه مشکلی هم داشت بهش میگن طرحواره ی رها شدگی...ترس از ...

چقدر خوب گفتی و چقدر خوب که جرات کردی و جدا شدی

منم الان همونطوریم دقیقا، دیگه کنارش ذوق ندارم ، دیگه حتی نمیتونم الکی و فیلمی قربون صدقه ش برم، دیگه خوشحالم نمیکنه 

اما مثل اسکلا میترسم بعد از جدایی پشیمون شم

حَسبی الله💫🍃
خب قرص اورژانسی بخور . نذار یه طفل معصوم بیگناه پاسوز همچین مردی بشه. خاک عالم تو سر مرد خیانتکار ه ...

چقدر بخورم؟ چندبار؟؟ 

قرص جلوگیری هم یه مدت خوردم کارم به بیمارستان کشید ، یه بیماری زمینه ای دارم که برام مثل سم میمونه این قرص

حَسبی الله💫🍃
اره الان کار میکنم ولی درامدم خیلی خیلی کمه. دارم تمام سعیم رو‌میکنم که زیاد کنم درآمدمو

افرین . همین که شروع کردی خودش خیلی خوبه . خدا کمک میکنه 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

میخاد پا بند زندگیت کنه جواست باشه

نه راستش کلا بچه دوسداشت ، الان ۵ ساله ازدواج کردیم ، از روز اول عاشق بچه بود و میدونم که پدرخوبی هم میشه ، از طرز فکرش و حرفاش که شنیدم با بقیه میدونم پدر نسبتا خوبی میشه ولی خب من چی

حَسبی الله💫🍃
چقدر بخورم؟ چندبار؟؟ قرص جلوگیری هم یه مدت خوردم کارم به بیمارستان کشید ، یه بیماری زمینه ای دارم که ...

اگر کاری کرد که مشکوک شدی به بارداری  تا ۷۲ ساعت وقت داری قرص اورژانسی بخوری ولی هرچه زودتر بهتر . ازون قرصای دو قلو بگیر  اولی رو کع خوردی ۱۲ ساعت بعدش دومی رو بخور

چقدر بخورم؟ چندبار؟؟ قرص جلوگیری هم یه مدت خوردم کارم به بیمارستان کشید ، یه بیماری زمینه ای دارم که ...

ولی کلا سعی کن نزدیک ایام تخمک گذاریت نزدیکی نداشته باشی 

اگر کاری کرد که مشکوک شدی به بارداری تا ۷۲ ساعت وقت داری قرص اورژانسی بخوری ولی هرچه زودتر بهتر . ا ...

قرصای الان دیگه ۲تایی نیست

فقط ی دونه هست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

قرصای الان دیگه ۲تایی نیستفقط ی دونه هست

نه هنوز دوتایی هم هست، من چند وقت پیش گرفتم

نه راستش کلا بچه دوسداشت ، الان ۵ ساله ازدواج کردیم ، از روز اول عاشق بچه بود و میدونم که پدرخوبی هم ...

عزیزم اصلااز رو حرف زدن نمیشه گفت پدر خوبی میشه . همه حرف زدن قشنگ بلدن ولی  بعضیا پای عمل که رسید میدون خالی میکنن. بچه بزرگ کردن اصلا کار ساده ای نیست . صبر ایوب میخواد.  و یک مرد متعهد و مسئولیت پذیر 

اگر کاری کرد که مشکوک شدی به بارداری تا ۷۲ ساعت وقت داری قرص اورژانسی بخوری ولی هرچه زودتر بهتر . ا ...

نه اونو که میدونم، منظورم اینه که نمیتونم که دائم بخورم ،همین الانش ۱ باز خوزدم تو ۶ ماه گذشته

حَسبی الله💫🍃
چقدر خوب گفتی و چقدر خوب که جرات کردی و جدا شدیمنم الان همونطوریم دقیقا، دیگه کنارش ذوق ندارم ، دیگه ...

بعد جدایی اگه منطقی و محکم تصمیم گرفته باشی پشیمون نمیشی...اگه حس پشیمونی ایجاد شد یا درست تصمیم نگرفتی..‌.یا شرایط ایجاد شده بعد طلاق عاملشه که اون بابت این نیست که نباید جدا می شدی بابت اینه که باید بجنگی زندگی همینه اگه از چیزی ناراضی باید برای تغییرش بجنگی...همه که شرایط بعد طلاق براشون گل و بلبل نیست اما موندن هم به نفعشون نبوده.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

نه اونو که میدونم، منظورم اینه که نمیتونم که دائم بخورم ،همین الانش ۱ باز خوزدم تو ۶ ماه گذشته

اره زیادیش ضرر داره