خواهرانه بهم بگین راضی هستین و اون چیزی که فکر میکردید شد؟
من دور از قضاوت فقط کمک میخوام ازتون. انقد به مشکل خوردم توزندگیم خستم ولی تحت تاثیر لین حرفا که میگن بعد جدایی هیچ خبری نیست و ترس از پشیمونی نتونستم تصمیم قطعی بگیرم
نه راستش کلا بچه دوسداشت ، الان ۵ ساله ازدواج کردیم ، از روز اول عاشق بچه بود و میدونم که پدرخوبی هم میشه ، از طرز فکرش و حرفاش که شنیدم با بقیه میدونم پدر نسبتا خوبی میشه ولی خب من چی
چقدر بخورم؟ چندبار؟؟ قرص جلوگیری هم یه مدت خوردم کارم به بیمارستان کشید ، یه بیماری زمینه ای دارم که ...
اگر کاری کرد که مشکوک شدی به بارداری تا ۷۲ ساعت وقت داری قرص اورژانسی بخوری ولی هرچه زودتر بهتر . ازون قرصای دو قلو بگیر اولی رو کع خوردی ۱۲ ساعت بعدش دومی رو بخور
ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل. . مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉 گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃.
نه راستش کلا بچه دوسداشت ، الان ۵ ساله ازدواج کردیم ، از روز اول عاشق بچه بود و میدونم که پدرخوبی هم ...
عزیزم اصلااز رو حرف زدن نمیشه گفت پدر خوبی میشه . همه حرف زدن قشنگ بلدن ولی بعضیا پای عمل که رسید میدون خالی میکنن. بچه بزرگ کردن اصلا کار ساده ای نیست . صبر ایوب میخواد. و یک مرد متعهد و مسئولیت پذیر
ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل. . مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉 گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃.
چقدر خوب گفتی و چقدر خوب که جرات کردی و جدا شدیمنم الان همونطوریم دقیقا، دیگه کنارش ذوق ندارم ، دیگه ...
بعد جدایی اگه منطقی و محکم تصمیم گرفته باشی پشیمون نمیشی...اگه حس پشیمونی ایجاد شد یا درست تصمیم نگرفتی...یا شرایط ایجاد شده بعد طلاق عاملشه که اون بابت این نیست که نباید جدا می شدی بابت اینه که باید بجنگی زندگی همینه اگه از چیزی ناراضی باید برای تغییرش بجنگی...همه که شرایط بعد طلاق براشون گل و بلبل نیست اما موندن هم به نفعشون نبوده.