2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج مجدد کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 62 پست
البته خیانت بحثش جداست. کلی بازم بستگی دارع پدر مادرت چقدر پشتت باشن

متاسفانه پشتم نیستن🤦🏼‍♀🤦🏼‍♀ خودمم و خدا ، اگز تصمیم بگیرم زندگیمو عوض کنم باید فقط خودم خودمو حمایت کنم

حَسبی الله💫🍃
منم اومدم دارم همینا رو میپرسم که ببینم زندگی های دوم چجوری بوده برای بقیه دیگه. من دیگه بریدم فقط د ...

تو کانال تنها مسیر آرامش که تو ایتا هس عضو شو ومو به مو دستورات رو انجام بده 

ان شالله زندگیت بهشت میشه 

نظرات کاربران شرکت کننده واقعا امیدوار کننده س

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو کانال تنها مسیر آرامش که تو ایتا هس عضو شو ومو به مو دستورات رو انجام بده ان شالله زندگیت بهشت می ...

همسر من مشکل داره و حاضر نیست به روانشناس هم مراجعه کنه، من بیشتر از این نمیتونم اینجا توضیح بدم 

ولی همین بس که خودش گریه میکرد میگفت تو هییچچی برام کم نذاشتی ، حتی خودتم هیچی کم نداری نمیدونم چرا رفتم سراغ اون یکی.

و تا زمانی که نیاد درمان شه همین وضعیته ولی متاسفانه نمیاد و هیییچ ذره ای تلاش نمیکنه

حَسبی الله💫🍃
واقعا از همین چیزاش میترسم ولی دیگه خسته شدم ، خیانت و بی توجهی دیدم . نمیدونم باید چیکار کنم میترسم ...

عزیزم تا جایی که من دیدم هیج مردی کامل نیست . یکی خیانت نمیکنه ولی معتاده یکی معتاد نیست ولی اخلاق نداره یکی همع جی تمومه ولی پول نداره . . یکی پول تو دست و بالش فراووووون ولی همش سرش تو گوشی و گرم کار و به خانمش توجه نمیکنه .  مردا رو فقط باید تحمل کنی و حال خودتو به اونا گره نزنی . همه شون یجاشون میلنگه. 

به نظرم توی ذهنت از همسر. یه ایده ال ساختی  ولی بدون که ایده الی وجود نداره عزیزم .

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

هیچ‌چیزی صد در صد نیست بعد از طلاق هم خواستگار پیدا میشه باز هم مثل بار اول باید تحقیق کرد هیچ کی نم ...

اره خب درسته ، میخواستم ببینم کسی هست اینجا که انجام داده باشه و راضیه یا نه.

اخه امروز یه زوج رو دیدم ، انقدر که شوهر به همسرش محیت داشت خیلی بهشون حسودیم شد . من از دار دنیا فقط یه زندگی عاشقانه میخواستم فقط، ولی نصیبم نشد. اومدم ببینم بقیه در چه حالن

حَسبی الله💫🍃
عزیزم تا جایی که من دیدم هیج مردی کامل نیست . یکی خیانت نمیکنه ولی معتاده یکی معتاد نیست ولی اخلاق ن ...

درست میگی کاملا ، اصلا اینکه طلاق نگرفتم یکی از دلایلش همین حرفایی که زدی بود. 

اما من حاضرم بالا و پایین زندگی رو تحمل کنم فقط اگر یه کم عشق ببینم ، چیزی که برام حسرت شده... و ندارمش

حَسبی الله💫🍃
همسر من مشکل داره و حاضر نیست به روانشناس هم مراجعه کنه، من بیشتر از این نمیتونم اینجا توضیح بدم ولی ...

من برای همین این کانالو معرفی کردم به شما 

که حضور همسرت نیاز نباشه ،شما با یه سری تکنیک ها بتونی راش بیاری 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

الان ۱ ساله که فرصت دادم و دارم زندگی میکنم ولی هروز که میکذره بیشتز میبنیم دیگه دوسش ندارم

زندگی اینجوری هم سخته عزیزم . ولی قبل از طلاق باید پیه همه چیو به تنت بمالی. همه چی 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

اره خب درسته ، میخواستم ببینم کسی هست اینجا که انجام داده باشه و راضیه یا نه.اخه امروز یه زوج رو دید ...

مرغ همسایه غازه زندگی خودت رو بچسب هیچ کی اردل کسی خبر نداره من خودم دیدم یکی از آشنایانمون یک خونه بسیار بزرگ خریدن حسودیم شد بعد یک بنده خدایی یک اتفاقی که براشون افتاد رو برام تعریف کرد همون جا فهمیدم ما از پشت پرده ها خبر نداریم

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
اره خب درسته ، میخواستم ببینم کسی هست اینجا که انجام داده باشه و راضیه یا نه.اخه امروز یه زوج رو دید ...

هیچ وقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن عزیزم .  هیچ کس بدون مشکل نیست 

زندگی اینجوری هم سخته عزیزم . ولی قبل از طلاق باید پیه همه چیو به تنت بمالی. همه چی

😔😔 من دیگه نمیکشم

خیلی خستم ، خیلی 

نه به پدرم میتونم تکیه کنم 

نه همسرم ، نه خودم اونقدر استقلال دارم که از چیزی نترسم

فقط امیدم به خداست😭😭 بریدم واقعا 

توروخدا برام دعا کنید خودش منو ببره به راهی که درسته 

اگر صلاحمه خودش مجبورم کنه جدا بشم . اختیار رو دست من نذاره که اصلا نمیفهمم چیکار باید بکنم وسط اینهمه تنهایی و بی پناهی

حَسبی الله💫🍃

متاسفانه توی مملکت ما  انقدر فرهنگش اشغال هست که یه زن ارامشش فقط توی قبره

توی خونه بابا یه جور اسارته 

خونه شوهر یه جور اسارت دیگست ولی خوب خیلی بهتر از خونه پدر و قابل تحمل تر 

من به ازدواج میگم فرار ابرومندانه

مرغ همسایه غازه زندگی خودت رو بچسب هیچ کی اردل کسی خبر نداره من خودم دیدم یکی از آشنایانمون یک خونه ...

دیگه حداقلش اینه که شوهرش بهش خیانت نکرده و حتی بزای نمایش هم شده بهش محبت میکنه 

ما که نمایشیش رو هم نداریم ، تا کی خودمو گول بزنم

حَسبی الله💫🍃