2789
عنوان

بعد ده سال زندگی با خانواده شوهر می‌خوام مستقل بشیم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3765 بازدید | 122 پست
یه ماهه لوله های گازو انداختن هنوز گازکشی نشده

بنظرم اسباب اثاثیه که سنگینه ولی زیاد استفاده نمیکنین رو ببر خونه نوساز مثل مبل تخت بوفه و..  و چیزای ابتدایی مثل فرش یخچال گاز رخت خواب جاروبرقی و..رو ببر خونه خودت فعلا اونجا موندگار شو تا گاز بهت بدن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم تا نظرش عوض نشده برو حتما.خیلی زندگی با خانواده شوهر سخته

خیلی فکرم مشغوله خونه 70 متری برای چهار نفر آدم احساس میکنم کمه خونه نوساز هم امتیاز گاز نداره 😔 موندم چیکار کنم

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️

الان که تابستونه با کپسول کارت راه میافته به نظرم برو همون خونه بزرگه فقط برو که راحت بشی البته بدون ...

سه ماه دیگه باید بریم اون موقع هوا سرد میشه گفتن امسال گاز نمیدن نرم اونجا برم خونه 70 متری هم میترسم کوچیک باشه برامون

خیلی فکرم مشغوله خونه 70 متری برای چهار نفر آدم احساس میکنم کمه خونه نوساز هم امتیاز گاز نداره 😔 مو ...

برو خونه بزرگ تر .اشکال نداره یک سال دیگه گاز کشی میشه .فکر آرامش خودت بچه آت باش.فردا روزی نظر شوهرت عوض شد. می خوای چکار کنی 

چرا سخته شنیدم سخت کپسولا رو پر می کنننمیدونی گی گاز میدن!؟

گفتن امسال مطمئنا گاز نمیدن حالا نمیدونم سال دیگه

برو خونه بزرگ تر .اشکال نداره یک سال دیگه گاز کشی میشه .فکر آرامش خودت بچه آت باش.فردا روزی نظر شوهر ...

منم از همین میترسم بخدا یه ماهه خواب و خوراک ندارم همش دارم فکر میکنم ،بالاخره بعد ده سال راضی شده مستقل بشیم ولی انتخاب خونه برام سخته یکی کوچیک یکی بدون امتیاز گاز و دور از داخل شهر