2777
2789

یه پسر ۱۱ ساله دارم که خیلی رابطه خوبی داریم و از کودکیش با مشورت از رواشناس کودک در مورد اندام جنسیو ... بهش آموزش داده بودم  امروز با دوستاش بازی میکرد وقتی اومد گفت یه سوالی دارم ولی روم نمیشه از شما بپرسم(باباش ماموریت بود) ازش خواستم راحت باشه و راهنماییش میکنم بالاخره پرسید {مامان دوستام میگن زنو شوهر وقتی میخوان بچه دار بشن مرد پنیسش رو داخل زن میکنه (عزیزان عذر خواهی میکنم) ، شما هم با بابا اینکار رو کردید تا من به بدنیا اومدم؟}من انتظار این سوال رو الان نداشتم اما به روی خودم نیاوردم و اول ازش پرسیدم چی میدونه و از کجا شنیده و حرفاش رو شنیدم متاسفانه اطلاعات کامل به گوشش خورده بود بهش گفتم هم روابط سالم و هم روابط ناسالم وجود دارن اونایی که دوستات گفتن ناسالمه اما در خانواده روابط سالم هست و مجدد تکرار کرد شما و بابا که اون کار رو نکردید گفتم نه

خیلی ناراحتم الان زود بود این مسائل رو بفهمه و از همه بدتر بهش  به دروغ گفتم نه 

البته نمیتونستم بجز نه چیز دیگه ای بگم وقتی این جواب رو دادم تازه خیالش راحت شد😞

اما بالاخره که میفهمه

بعضی از مردها آنقدر مرد هستند که یک زن میتواند با خیال راحت زن باشه💃💃💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته ولی بنظرم اشتباه کردی سنش کم نیست از طریق همون دوستاش میفهمه که دروغ گفتین بهش توضیح میدادی در حد فهمش بهتر بود

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

منظور از آگاهی برای کودکان‌ بیشتر منظور جنبه محافظتی هست از این جهت که کسی نباید به اندامهاشون دست بزنه لمس کنه نه اینکه به کودکان جریان روابط جنسی گفته بشه به مرور زمان خودشون متوجه میشن خود این آگاهی دادن‌ها بیشتر باعث کنجکاوی کودکان دراین زمینه میشه

بعش بگو اونا ادمای بدی ان باید دوری کنی ، ادمای سالم باهم ازدواج میکنن وقتی توی یه خونه زندگی میکنن ...

خودش میگفت به دوستام گفتم مادر پدر هامون وقتی کنار هم بخوابن مولکول هاشون با هم ترکیب میشه و خدا بچه رو تو شکم مادر میزاره

بهش گفتم خیلی جواب خوبی بهشون دادی🤦🏻‍♀️

به نظرم تربیت جنسی برای بچه تا قبل ۱۸ سال  باید فقط محدود به این باشه  که بتونه از خودش مراقبت کنه ...

این مسائل اضافی که بعضی از مشاورین میگن  رو ح و روان بچه رو به هم میریزه....بلاخره که خودش بزرگ بشه همه چیزو  می دونه

هیچ جوابی ندین فقط موضوع بحثو عوض کنید و سوال رو با سوال پاسخ بدین و به نظرم اگر پاسخ بهتر میخواین برید اینترنت سرچ بزنید خانم دکتر فردوسی پور در زمینه کودکان استاد فوق العاده ای هستند حوابهای ایشون و اساتید دیگرو نگاه کنید

خیلی سخته ولی بنظرم اشتباه کردی سنش کم نیست از طریق همون دوستاش میفهمه که دروغ گفتین بهش توضیح میداد ...

اصلا پذیرش این موضوع رو نداشت فقط نگران بود منو پدرش هم این کار رو کردیم یا نه

خودش میگفت به دوستام گفتم مادر پدر هامون وقتی کنار هم بخوابن مولکول هاشون با هم ترکیب میشه و خدا بچه ...

بگو که اونا تو خونه ماهواره دارن ، از خارجیا چیزای بد یادمیگیرن ایرانیا مسلمونن خدا شناسن کارای بد نمیکنن ، هرکس چیزی بدی گغت بیا به خودم بگو تا برات توضیح بدم 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺