2777
2789
عنوان

3️⃣0️⃣ کیلو کاهش وزن 🍃🍃🍃🍃🍃

175 بازدید | 10 پست

کسی تجربه داشته؟؟چقدر طول کشید؟؟ 

لطفا کمکم کنین من رژیم میگیرم ولی مشکلم اینه صبر ندارم چجوری صبرم زیاد کنم. و کمالگراییمو کنترل کنم سه ساله در گیرم 

انگیزه بدین❤️

😐😐😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

30 کیلو نمیدونم

ولی من بعد زایمان 16 کیلو کم کردم

فقط با کم خوردن دیگه معدمم عادت کرده الان نمیتونم زیادبخورم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

من تو اینستا دیدم راههای لاغری  که با دستگاهه وضمانت نامه میدن در عرض  دوسه ما خیلی وزن کم کرده بودن ومیگفتن  اگه سایزو وزن کم نشد پولتونو  برمی‌گردوننو ازاین حرفا 

من دوروز ک رژیم میگیرم صبرم تموم میشه میگم جرا کم نشد پس🤦‍♀️

دیگه صبرت کمه ولی هرچی بیشتر طول بکشه وزن کم کنی اینجوری ثابت ترمیمونه ودیگه سریع  برنمیگرده به وزن اولیه

من این 16 کیلو رو تو چند ماه کم کردم اصلا هم اذیت نشدم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

اره. دو روز میگیرم میگم پ چرا کم نشد صبر ندارم اصلا نمیدونم چرا قانع نمیشم

خوب یه نفرم پیدا کن که آصافه وزن داره با هم کم کنید مثلا هر روز چند بار از بپرسین ببین کالریتون چنده