2777
2789

سلام خوبید 

ممنون که اومدید

من دو تا دختر دارم 7 ساله و یکساله و چندماهه خب

5 سال دارم کار میکنم یه اداره دولتی ولی بعنوان قراردادی که هرچندماه باهم قرارداد میبندن که حقوقم از نصف همکارهام که استخدام اونجا هستن همکارهام حقوق و مزایای عالی دارن ولی من فقط همون حقوق دارم

قبلا که با این شرایط کار میکردم چون واقعا نیاز داشتیم مستاجر ماهی 700 و .... حقوق شوهرم مشخص نبود

ولی الان خداروشکر اداره شوهرم بهمون خونه دادن و تا حدودی حقوق شوهرم مشخص شده

حالا قراردادم آخرسال تموم میشه دیگه خودم نمیخوام کار کنم بنظرتون بعد پیشمون نمیشم

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جامعه خوب دخترانی خوب تربیت میکند//و دختران خوب، جامعه خوب را …

کدوم شهری و تخصصی هم داری؟

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم به کارت ادامه بده

هزینه ها زیاده

بچه هات کمی بزرگتر بشن خرج دارن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

نرو بمون پیش بچه هات.حتی اگه مجبور بشی بعدهاکمی کمتر براشون پول خرج کنی ولی همینکه مادرشون کنارشونه و خلا عاطفی ندارن خودش بزرگتر از هزارتا امتیاز مالیه.بچه ها هرچقدر هم جای خوبی بزرگ بشن  تو خونه خودشون و کنار مادر خودشون احساس امنیت بیشتری دارن

من خودم سالها سابقه کار داشتم. همه جا دنبالم بودن. همزمان دو سه جا کار میکردم. بعد عروسی یکسال بیکار بودم احساس پوچی میکردم و بعدش دوباره رفتم سرکار. ولی خیلی پشیمون شدم. با اینکه بچه هم نداشتم. بعد یکسال و نیم استعفا دادم و الان خیلی راضیم. به نظرم دیگه بسه. کار نکن. بخدا پیر میشی و هیچی مهمتر از سلامتی نیست. پس کی برا خودت باشی ؟ الانم که میگی خداروشکر اوضاع بهتره