2777
2789
عنوان

تاحالا خونتون رو دزد زده

73 بازدید | 13 پست

چه ساعتی بوده؟

کجاها رو گشتن؟

چه چیزهایی بردن؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ پدراینا من ندیدم ولی خونه نبودن همه حارو بهم زده بود طلا برداشته بود با مقدار پول البته مقدارشون کم بود دزدم همسایه بودن ولی شکایت نکردن  بخاطر همسایگی

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

نه خونه شما رو چی ؟

اره‌ هم برای خودم هم اطرافیانم پیش اومده.‌هم وسیله بردن هم گاهی ناموفق بوده‌

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
خ پدراینا من ندیدم ولی خونه نبودن همه حارو بهم زده بود طلا برداشته بود با مقدار پول البته مقدارشون ک ...

کجاها رو نگشته بوده؟ کجاها امنه؟

چه ساعتی؟

رفتم خونه مامانم گلها رو آب بدم خودش مسافرت بود خونه اش آپارتمانی هست در باز نمیشد مبل پشت در بود رفتم شوهرم فرستادم در رو به زور باز کرد دزد از پنجره ای که سمت حیاط هست وارد شده بود نه چیزی نبرده بود چون طلا و پول نقد داخل خونه نبود

اشهد ان علی ولی الله

خ پدراینا من ندیدم ولی خونه نبودن همه حارو بهم زده بود طلا برداشته بود با مقدار پول البته مقدارشون ک ...

ویلایی بود یا اپارتمان؟

کجاها رو نگشته بوده؟ کجاها امنه؟چه ساعتی؟

شب بوددقیق نمیدومم ولی همه جارو گشته بود بیستر کمدارو گسشته بود 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

خونه داداشمو دزد بارها زده 

اول حفاظ گذاشتن واسه پنجره ها بعد در ضد سرقت رو اول غروب اومدن شکوندن و گاو صندوقو زدن زیر بغلشون بردن و داداشم اومد تو پارکینگ بره جلو با چاقو تهدیدش کردن 

ویلایی بود یا اپارتمان؟

ویلایی

خونه داداشمو دزد بارها زده اول حفاظ گذاشتن واسه پنجره ها بعد در ضد سرقت رو اول غروب اومدن شکوندن و گ ...

واییییی 😱

یعنی هیچ کدوم اینها مانع دزد نشد؟

واییییی 😱یعنی هیچ کدوم اینها مانع دزد نشد؟

نه 

تازه پلیسا هم دستشون با اینا تو یه کاسه هست 

یه نفر که امنیتی بود گفت ما همه این دزدارو میشناسیم 

گوشی شوهر دوست منو تو خیابون ازادی زدن اشنا داشت تو کلانتری گوشی یه ساعت بعد تحویلش شد

نه تازه پلیسا هم دستشون با اینا تو یه کاسه هست یه نفر که امنیتی بود گفت ما همه این دزدارو میشناسیم گ ...

ما رو هم یه بار پلیس پیچوند. نمیتونم تعریف کنم. ولی کاملا پیچوند که دزد رو نگیره.