2777
2789

وایی خدا لعنتش کنه پیر سگ عوضی  ی پیر زن شصت ساله بود از اول ک دیدمش حس خوبی نداشتم اقا روز اول منو برده تو جای شلوغ و دور میدون  بعد دوسه بار صداشو برد بالا. جوری ک کل تنم داشت میلرزید و استرس کل تنمو گرفته بود بعد اولش من کفشم تنگ بود فهمیدم مشکل ازکفشمه  کفش دراوردم راحت تر رفتم  بعد دیگه تایمم ک تموم شد رفتم  ازخجالتش دراومدم ب مدیر اموزشگا گفتم  حقی نداره جلسه اول داد بزنه چ انتظاری ازمن داره  این بدردنخور گفت بیا هندونه بخور حالا ی مربی خوش اخلاق میدم بهت بعد دیدم پیره زنک زده بود التماس  کی داد زدم سرتو فردا بیا کلاستو بریمو اینا کفتم خبر میدم الان اس داده میای عزیزم😐 گفتممم نـــــــــــــــع انقد سرم درد میکنع 😔😔

گلم من بچه بودم کسی نبود راهنماییم کنه

عوضش کن راحت و سریع

من اصلا حالیم نبود میشه عوض کرد

مربی خوب برنداشتم

گفتن ظرفیتش پره باید وایستی !!

منم صبر نکردم

شما این اشتباه رو نکن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه بعضی مونث ها به جایی برسن که یه چیزی بلد باشن که یه زن دیگه بلد نیست اون وقت حس خدایی بهشون دست میده

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خوب کاری کردی بیشعور اون باید به تو ارامش بده نترسی بدتر میکنه نرو باهاش

ینی بخدا کلا دستش روفرمون بود اصن نمیزاشت من بگیرم بعد من فرمون ول میکردم میگفت چرا ول کردی گفتم شما اجازه نمیدی ک ازترست