2777
2789
عنوان

پزشک ها از پزشک زاده میشن

120 بازدید | 6 پست

200لایک ؟ برای یه تاپیک فیک؟ برای یه دختر که خودش کنکوری هست و صرفا از روی حسادت حرف زده؟پیرو ای تاپیک باید عرض کنم که اول اینکه ایشون اگر تاپیک های قبلشون رو بخونید متوجه میشید دروغ گفتن و خودشون هم کنکوری هستن. قبلا هم توی پربازدید ها دیدم یکی به برادرش حسادت کرده بود که چون خودش متاهل بود ولی داداشش دندون ازاد میخوند و ترمی 90 ملیون پدرش میداد .... اول اینکه دوستان دندون و پزشکی و دارو و پرستاری و ...... این رشته ها حتی ازاد شون هم بدون کنکور نیست و حتی ازادشون هم رتبه ی خوبی میخواد . بگذریم حرف کلی من این بود که پول.هوش.خانواده سطح بالا و .... اینها همه عوامل مثبتی هستن و میتونن مسیر رو هموار کنن اما فقط بازنده ها و کسایی که دستاوردی توی زندگیشون ندارن میان میگن پزشک از پزشک زاده شده . چرا؟ چون خودشون باختن و دنبال توجیه هستن . باز هم تکرار میکنم موارد بالا همه موثر هستن برای هموار شدن راه ولی در مرحله اول صددرصددددد تلاش و کوشش شخص بوده . عادت کردیم به اسون جلوه دادن تلاش مردم .

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

به نظرم چیز بدی نگفته. اولا که نگفته همه. گفته ۸۰ درصد. ولی من خودم پرستارم و میبینم تو بیمارستان اکثر متخصص هامون بچه هاشون هم مثل پدرهاشون شدن و میبینی تو خانواده شون خواهر برادر پدر یا مادر همه پزشکن. محیط خیلی تاثیر داره. درسته خیلی ها خودشون تلاش کردن و تو کنکور موفق شدن ولی تعداد کسایی که با پول پدر و مادر میرن خارج از کشور درس میخونن و برمیگردن ایران کم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم چیز بدی نگفته. اولا که نگفته همه. گفته ۸۰ درصد. ولی من خودم پرستارم و میبینم تو بیمارستان اک ...

اصلا منطق درستی ندارید عزیزم . اگر پیامو بخونی نوشتم که اینایی که میگید فقط راه رو هموار میکنه وگرنه خودشون پرتلاشن . کسایی هم که مهاجرت میکنن شاید زمینش رو خانوادشون واسشون فراهم کنه ولی شما از شرایط تحصیل تو کشور خارجی خبر داری؟ میدونی یکی چقدر سختشه تو کشور خارجی و تو غربت با زبان غریب درس بخونه؟ و دانشگاه های خارجی شرایط خاصی دارن مثلا اگه یه درس رو مشروط شی باید دوباره کل اون ترم رو بخونی. وقتی از چیزی اطلاع ندارید لزومی نداره اظهار نظر کنید.

اصلا منطق درستی ندارید عزیزم . اگر پیامو بخونی نوشتم که اینایی که میگید فقط راه رو هموار میکنه وگرنه ...

شما هم عادت دارید تو حرف هاتون همه رو محکوم کنید انگار فقط خودتون علامه دهر هستین و تو جامعه زندگی کردین. اگر مخالف ی نظر هستی نظرت رو بیان کن و کسی رو به نداشتن اطلاعات محکوم نکن. پیام من رو هم لطفا ریپلای نکن دیگه. 

شما هم عادت دارید تو حرف هاتون همه رو محکوم کنید انگار فقط خودتون علامه دهر هستین و تو جامعه زندگی ک ...

من فقط اگاهتون کردم هیچ جای پیامم تحمیل و اجبار نیست

سلام

منو میشناسی! میدونی کیم چ کارم شعلم چیه پیشم چیه

رفتارم چطوره!

درستع تو هیچی ازم نمیدونی پس حق قضاوتم نداری

سایت باباتع!عموتع! سایت رفیقته!شوهرته! درسته مال هیجکست نیست پس واسم تعیین تکلیف نکن

ت رو نصحیت کردم! ب تو چیزی گفتم! درسته پس تو حرفی ک ب تو نزدم دخالت نکن

خونواده ها ک هرچی میگن نمیفهمین

معلم و دبیر و مربی و..هرچی میگن تو گوشتون نمیرع 

درسته پس حرف منم تو گوشت نمیره..

دوستندارم ریپ هاتو ببینم 

از ادمای فضولم بدم میاد.

دو روزه عضو شدی صبکن حالا نمیخاد ادعای فضله کنی