2777
2789

واقعا اینطوره؟

یعتی مثلا (عددفرضی)شما ۵میلیون پول داری در حا حاضر هم همسرت نیار داره هم مادرت پول رو به کدوم میدی؟

همسرت میگه تعطیلات دوتایی بریم یجا مادرت میگه منم میام مادرتون میبرید؟

آقایون اگه هستن جواب بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به تربیت پسر داره 

داداش من روزی که خواست ازدواج کنه مادرم بهش گفت الویت اول آخرت باید این دختر باشه اون برات میمونه 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

اکثر مردای ایرانی بچع ننه ان؟؟

سرشماری نکردم راستش ولی خب همسر من خداروشکر اینجوری نیست

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بستگی به شرایط داره.فکر کن‌من ۵ تومنو میخوام برا لباس مامانش میخواد برا دکتر معلومه که میده مادرش و بر عکس.کلا ادم منطقیه شوهر من.کاری که درسته رو انجام‌میده.اینجور نیس بگم همیشه منو انتخاب میکنه یا همیشه مادرشو.

بستگی به شرایط داره.فکر کن‌من ۵ تومنو میخوام برا لباس مامانش میخواد برا دکتر معلومه که میده مادرش و ...

وظیفه پسر هست خرج مادرش بده؟

ظلم نیست درحق زنها که پول زندگی اونا برسه به یکی دیگه؟

یعنی بچه بزرگ کردی نباید تو سختی کمک حال باشه؟بله،وظیفشه اگر خانوادش به کمک نیاز دارن کمک کنه.

اگه قراره خرج زندگی  خانواده خودش بده میتونه ازدواج نکنه و‌راحت تااخر حقوقش رو خرج خانوادش کنه 

من نمیگم خرج خانواده دادن اشتباهه ولی اینکه متاهل باشی و از پول خانواده خرج اونا رو‌بدی ظلم در حق زن و فرزندت هست

پدرومادر چندین دهه وقت داشتن برای خودشون یه حداقلایی جمع کنن حالا که نکردن چراباید چند نفردیگه تاوان بده؟

من اطرافم ینفرمیشناسم به همه خواهراش جهیزیه داد سیسمونی داد...همین باعث شده با داشتن شغل خوب و...بعد ۲۰سال ازدواج هنوز مستاجره.چون به سه چهارتا خواهر جهیزیه و سیسمونی آنچنانی داد..خب آن آدم درحق زن و فرزندش خیلی ظلم کرد

اگه قراره خرج زندگی خانواده خودش بده میتونه ازدواج نکنه و‌راحت تااخر حقوقش رو خرج خانوادش کنه من نم ...

منم نگفتم خرجشونو بده گفتم تو سختی کمک کنه.یعنی شما پدر مادرت کمک لازم داشته باشن میگی به من چه؟جمع میکردین تا حالا؟به هر حال طرز فکر من و همسرم این نیس.خانواده هامون هستن بسیار برامون عزیزن خیلی زحمت کشیدن برامون و هر کار تونستن کردن.ما هم هر کار از دستمون بربیاد انجام میدیم براشون.نه من مشکلی دارم با این قضیه نه همسرم