2777
2789

من وقتی ناراحتن اول مامانم میگه چته بعد میشینه نصیحت و اینا بعدشم عصبانی میشه

امروز سر غذا اشکم ریخت مامان بابام عصبانی شدن ازم💔

خدایا بینهایت شکرت💚💚

نه حرف میزنن باهام

هر چند بیفایدس من حال بدم با حرف خوب نمیشه باید زمان بگذره

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حرف میزنن باهامهر چند بیفایدس من حال بدم با حرف خوب نمیشه باید زمان بگذره

من مامانم حرف میزنه بعضی وقتا الان ازم خسته شده میگه دیوونه ای خوشی زده زیر دلت

خدایا بینهایت شکرت💚💚

من مامانم حرف میزنه بعضی وقتا الان ازم خسته شده میگه دیوونه ای خوشی زده زیر دلت

مامانم میدونه دارم له میشم برا همین اینو نمیگه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
مگه چیشده؟اگه راحتی بگو

بخوام بگم میگم هیچی

هر وقت بپرسن چیشده میگم هیچی ببین قهقه میخندم یهو اشکم بند نمیاد

گریه نمیکنما نمیخوام گریه کنم ولی اشکام شرشر میریزه

من ۱۸ سالگی یه اتفاق تلخی افتاد برام و کنار نیومدم باهاش الان ۲ ساب میگذره و هنوز هر لحظه هزار بار میمیرم و زنده میشم

عادیه عزیزم نگرانن گله نکن حق داره بچشونی اونا عصبانی میشن چون ناراحتن از درون

خو چیکار کنم سر غذا نتونستم یهو اشکم اومد خجالت کشیدم بلند شدم اوناام شروع کردن حرف بارم کردن

خدایا بینهایت شکرت💚💚

خو چیکار کنم سر غذا نتونستم یهو اشکم اومد خجالت کشیدم بلند شدم اوناام شروع کردن حرف بارم کردن

تا میتونی خودتو کنترل کن گناه دارن اونام منم مامانم میبینه ناراحتم عصبانی میشن باهم بحث میکنم

بخوام بگم میگم هیچیهر وقت بپرسن چیشده میگم هیچی ببین قهقه میخندم یهو اشکم بند نمیادگریه نمیکنما نمیخ ...

امیدوارم حالت بهتر بشه💚💚از ته دلم میخام اتفاق خوبی بیوفته برات بشوره ببره

خدایا بینهایت شکرت💚💚

امیدوارم حالت بهتر بشه💚💚از ته دلم میخام اتفاق خوبی بیوفته برات بشوره ببره

ممنونم جانم

تا میتونی خودتو کنترل کن گناه دارن اونام منم مامانم میبینه ناراحتم عصبانی میشن باهم بحث میکنم

ینی واقعا در برابر اینکه اشکم میریزه کنترلش کنم ناتوان ترینم 

خدایا بینهایت شکرت💚💚