2777
2789

مثلا از کسی پول بگیره پس نده یا بهش دروغ بگه کلاهبرداری کنه 

ممکنه روی زندکی تاثیر داشته باشه 

من خودم خیلی رعایت میکنم خیلیم میترسم 

از آه و نفرین 

اینم میدونم کلی نفرین پشتش هست

زندگیم خیلی نابوده اما درس عبرت نمیگیره 

خب میگم گناه من چیه 

ندونسته وارد این زندگی شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله قطعا تاثیر داره ولی اگر راه شما با خدا باشه و از این بابت پیش خدا طلب بخشش کنید و تلاش کنید شوهرتون رو به راه درست سوق بدین هم وظیفه از رو دوش شما برداشته میشه هم حساب و کتاب خدا اسونتر میشه قطعا 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بستگی داره تشویقش کنی یا نه؟؟و آیا راهی داری که از اون مال استفاده نکنی و کنعش کنی از گناهی که داره انجام میده .

.در حد توانت تذکر بده و اگر در توانت نیست مثلا کتک میخوری  نگو نظر منه

میگم شاید این همه بدبختی و آوارگی تاثیر همون نفرین ها باشه

ممکنه اینطور باشه 

شما وظیفه ات اینه با خوبی با محبت براش کار درست رو روشن کنی  و تشویق کنی 

اگر نشد دیگه تو مسئول نیستی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بله قطعا تاثیر داره ولی اگر راه شما با خدا باشه و از این بابت پیش خدا طلب بخشش کنید و تلاش کنید شوهر ...

خیلی تلاش کردم 4 ساله 

ولی فایده نداره 

اعتیاد داره اون باعث میشه اینکارا رو کنه 

خودش میگه 

تاثیر داره اما بستگی به خودتم داره اگر همسرت و تا حد توانت منصرف میکنی از این کار یعنی نهی از منکرش میکنی از گردن خودت رد میشه اما رو زندگیت تاثیر داره از لحاظ گرفتاری و مشکلات میگم اما حسابت پیش خدا پاکه البته باید تا حد توانت چه کلامی چه عملی مجابش کنی که انجام نده 

بستگی داره تشویقش کنی یا نه؟؟و آیا راهی داری که از اون مال استفاده نکنی و کنعش کنی از گناهی که داره ...

عادت کرده 

زیاد اهل کار نیست 

دائم دستش جلو دیگران درازه 

به هزار بهانه و مریضی پول میگیره از مردم 

انقدر از خود من گرفته که نگو 

من میدادم که از مردم نگیره ولی بعضی وقتا نداشتم 

تاثیر داره اما بستگی به خودتم داره اگر همسرت و تا حد توانت منصرف میکنی از این کار یعنی نهی از منکرش ...

متاسفانه اعتیاد داره اون زورش بیشتر از منه

من بخدا هیچی ازش نمیخواستم نکنه از مال مردم باشه گردن منم گیر باشه