2777
2789
عنوان

لعنت ب مستجری لعنت ب بی پولی

623 بازدید | 37 پست

صابخونمون گفته پاشین خودمون میاییم ۳سال پیش چون آشنای همسرم بود ارزون اجاره داد بهمون ۱۰پیش ۱۲۰۰ماهانه سال بعدش همون ۱۰ماهانه۲۵۰۰امسالم همون ۱۰بود و ماهانه۳۵۰۰من همش ب همسرم میگفتم ک ب فکر پول پیش باش و پول بزار کنار ولی همسرم میگفت اشناستو رفیقیم باهم همینجا میشینیم پول پیش هم نمیخواد اصلا تو گوشش نمیرفت ک ۱۰سالم بده اخرش خونشه و میخواد ب حرفم گوش نمیکرد حالا پول پیش نداریم فقط ی ماشین ۱۵۰میلیونی داریم ک میفروشیم ولی همسرم میگه دیگه اجاره نمیتونم بدم ماشینم از دستم میره باید پول جم کنم بخرم رهن کامل کنیم اینجوری هست تو شهر ما ولی محله پیایین ک این مهم نیس ولی خونه بدون کمد دیواری کابینت کهنه ساخت کوچیک و تک خوابه همشون من کلی وسایل تخت و مبل و وسایل اشپزخونه لحاف تشک دارم لباسامون خیلی زیاده فقط ی کمد دارم ی دختر ۴سالع دارم ک اتاق براش لازمه اگه حاظر بشه ماهی ۵میلیون اجاره بده همسرم خونه خوب تو جای خوب میتونیم بگیری میشه دعا کنید یا همسرم راضی بشه یا ب پولی ک راضیه بتونیم ی. خونه زیاد بزرگ نقلی اگه کابینتم نداشته باشه مهم نیس وسایلی ک لازم ندارم تو کارتن میزارم تو کمد دیواری اتاقم یکی باشه اشکال نداره فقط یکم بزرگ باشه و کمد دیواری داشته باشه ک ظرف ها لباسامو برازم ممنون میشم دعا کنید از دیروز ک گفتن پاشین بغض گرفتتم چشام همش پر اشک میشه کاش همه خونه داشتن 

عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔

خب بنده خدا بره دزدی؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پول میذاشت کنار حالا که نذاشته مجبورید ماشینو بفروشین انشالله میخرید دوباره خدا بزرگه همه آدما از صفر شروع کردن 

مام مستاجریم 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

خب بنده خدا بره دزدی؟

میتونه بده اجاره رو ولی نمیخواد میخواد ماشین بخره جم کنه من نمیگم بره دزدی ولی میگم آرامش من و دخترم مهمتر از ماشینه 

عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔

میتونه بده اجاره رو ولی نمیخواد میخواد ماشین بخره جم کنه من نمیگم بره دزدی ولی میگم آرامش من و دخترم ...

ماشین مهم تر از کمد دیواریه 

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
درامدش چقدره

روزی ۱میلیون تا ۲تومن

میتونه بده اجاره رو ولی نمیخواد میخواد ماشین بخره جم کنه من نمیگم بره دزدی ولی میگم آرامش من و دخترم ...

والا ماشین هم مهمه واقعا..واسه ی مرد ک چن سال ماشین زیر پاش بوده خیلی سخته پیاده باشه..زن و مرد باید شانه ب شانه هم باشن...شماهم ب جای اینکه کمک کنی داری غر میزنی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
الان شما میخواید ماشین بفروشید و رهن کامل کنید ؟ متوجه نشدم .

بله ولی باید ماهانه ۵تمنم اجاره بدیم ک ب اون راضی نیس

والا ماشین هم مهمه واقعا..واسه ی مرد ک چن سال ماشین زیر پاش بوده خیلی سخته پیاده باشه..زن و مرد باید ...

اولن ک فقط یک ساله ماشین خریده دومن من ب خودش چی نمیگم سومن ماشینو با قرعه ک من پولشو از پول تو جیبیب دادم و طلاهام خریده