صابخونمون گفته پاشین خودمون میاییم ۳سال پیش چون آشنای همسرم بود ارزون اجاره داد بهمون ۱۰پیش ۱۲۰۰ماهانه سال بعدش همون ۱۰ماهانه۲۵۰۰امسالم همون ۱۰بود و ماهانه۳۵۰۰من همش ب همسرم میگفتم ک ب فکر پول پیش باش و پول بزار کنار ولی همسرم میگفت اشناستو رفیقیم باهم همینجا میشینیم پول پیش هم نمیخواد اصلا تو گوشش نمیرفت ک ۱۰سالم بده اخرش خونشه و میخواد ب حرفم گوش نمیکرد حالا پول پیش نداریم فقط ی ماشین ۱۵۰میلیونی داریم ک میفروشیم ولی همسرم میگه دیگه اجاره نمیتونم بدم ماشینم از دستم میره باید پول جم کنم بخرم رهن کامل کنیم اینجوری هست تو شهر ما ولی محله پیایین ک این مهم نیس ولی خونه بدون کمد دیواری کابینت کهنه ساخت کوچیک و تک خوابه همشون من کلی وسایل تخت و مبل و وسایل اشپزخونه لحاف تشک دارم لباسامون خیلی زیاده فقط ی کمد دارم ی دختر ۴سالع دارم ک اتاق براش لازمه اگه حاظر بشه ماهی ۵میلیون اجاره بده همسرم خونه خوب تو جای خوب میتونیم بگیری میشه دعا کنید یا همسرم راضی بشه یا ب پولی ک راضیه بتونیم ی. خونه زیاد بزرگ نقلی اگه کابینتم نداشته باشه مهم نیس وسایلی ک لازم ندارم تو کارتن میزارم تو کمد دیواری اتاقم یکی باشه اشکال نداره فقط یکم بزرگ باشه و کمد دیواری داشته باشه ک ظرف ها لباسامو برازم ممنون میشم دعا کنید از دیروز ک گفتن پاشین بغض گرفتتم چشام همش پر اشک میشه کاش همه خونه داشتن