2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به معنای واقعی دهنم سرویس شد..

به تدریجی شروع کردم ناموفق بود و بدتر لج میکرد و اصلا خوب نبود..به روش مادربزرگا یهو‌گرفتم خیلی بهتر بود 

سر سینم لاک تلخ زدم و دیگ نیومد..توخواب شبا گریه میکرد سوار ماشین میکردیم میچرخوندیم.بستگی ب بچت داره ک صبوره یا ن

بچه من شیر هشک میخوره

خیلی نگرانشم رقلاکس دارع ۴ماهشه وزنش ۵کیلوعه وزن تولدشم ۲و۴۰۰ بود

هرجا میریم میگم وای عروسک چقد ریزه چقد فلانه 

اونا با ذوق میگن ولی من دق میکنم نکنه بزدگ نشه

خیلی نگرانشم

دکارم بردم میگه مشکل نداره

اما اخه اشتهاش بخاطر رفلاکس کمه دارو هم دادم درست نشد دکتر اخری گفت با دارو بچه رو زجر نده خودش خوب میشه

هنوز لباسای کوچیکیاش بعصیا تنش میشن 

منم هربار گریه که چرا کوچیک مونده

ینی مشکل داره؟؟

بعد ۱۵سال بچه دار شدم چش بازارو دراوردم 

کارم فقط گریه کسی مثل من بودا؟؟الان بچش بزدگ شده؟؟

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

دو سالگی

یکی رو یدفعه گرفتم

یکی رو تدریجی

بستگی ب روحیه بچه داره

یدفعه راحتتر بود.رفتیم مسافرت  ی هفته

اونجا دیگه انقدر سرگرمی و تفریح داشت ک شبها خسته میشد زود میخابید و کمتر بهونه میگرفت ...بعد ی هعته هم برگشتیم چسب زدم گفتم زخم شده و تموم...

ولی یکی رو تدریجی گرفتم

اول شیر رو کم کردم.بعد روز رو و بعد شب رو قطع کردم

تا میتونی ببر بیرون .خوراکی وغذاهای مورد علاقشو بگیر.

خسته بشه موقع خواب بهونه کمتر بگیره.

من پارک و بیرون هر روز میبردم.

اگر شیشه خور باشه کارت راحتتره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چطوری دیگه نخورد یعنی اصلا دیگه طرفتون نمیومد واسه شیر خوردن؟

نه همون موقع اسباب کشی داشتیم سرگرم بود یادش نبود اصلا شیر بخواد، بخاطر تو دست و پام نباشه هم خوراکی های مختلف میدادم بره سرگرم بشه، سیر بود کلا

البته دو سه بار به فاصله یکی دوهفته یا بیشتر، اومد سمتم منم جلوشو نگرفتم یه ذره خورد انگار بدش اومد سریع ولش کرد

خدایا شکرت🙏

هجده ماهگی از شیر گرفتم

دکترش گفت 14 ماهگی میتونی بگیری، شروع کردم خیلی خوب مخصوصاً در طول روز همش با بازی و خوراکی سرگرمش میکردم که شیر نخواد، ولی بخاطر سرماخوردگیش به تاخیر افتاد 

18 ماهگی روزا یکم سخت سرش گرم میشد، بعضی اوقات مجبور میشدم چسب زخم بزنم

کلا سه شب ازش گرفتم چسب زخم زدم گفتم بو شده 

بچه من شیر هشک میخورهخیلی نگرانشم رقلاکس دارع ۴ماهشه وزنش ۵کیلوعه وزن تولدشم ۲و۴۰۰ بودهرجا میریم میگ ...

نه عزیزم دکتر بردی نگران نباش

بخاطر رفلاکسه

غذای کمکی شروع کنی کم کم وزن میگیره.من از پنج ماهگی لعاب  برنج  رو سروع کردم

پسرمنم رفلاکس داست با سروع غذای کمکی خیلی بهتر سد

اینکه میگی الان پنج کیلو شده یعنی وزن اضافه کرده و مشکلی نداره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
به معنای واقعی دهنم سرویس شد..به تدریجی شروع کردم ناموفق بود و بدتر لج میکرد و اصلا خوب نبود..به روش ...

بچهای من دوقلوهستن هر دوشونم شیر خودمو میخورن اصلاشیرخشک زیاد نخوردن 

غذا مرتب میخورن ولی ولی همشم به خودم چسبیدن ک شیر بخورم ۲ سالشونه میخام از شیر بگیرمشون میترسم تنهایی نتونم 

نه عزیزم دکتر بردی نگران نباشبخاطر رفلاکسهغذای کمکی شروع کنی کم کم وزن میگیره.من از پنج ماهگی لعاب ...

بخدا نوزادای یه ماهه از این بزرگترن 

نه خواب داره نه خوراک خیلی بازیگوش هست 

وزنم کم میگیره 

میگم نکنه مشکل داره

الان قلت میزنه ده ده اینا میگه 

قهقه میزنه  باباشو میشناسه

مقایسش میکنم میبینم انگتر عادی نیست😭😭

ریزم که هست بدتر😭

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
بچه من شیر هشک میخورهخیلی نگرانشم رقلاکس دارع ۴ماهشه وزنش ۵کیلوعه وزن تولدشم ۲و۴۰۰ بودهرجا میریم میگ ...

بچهای منم همینطورن شیر خودمو میخورن شیشه شیر نمیگرفتن شیر خشک بخورن ب زور تا یکسالگی دادمشون ولی وزنشون کمه بردم دکتر گفتن بچها مشکلی ندارن خوبن به من همش میگن چقد ریزه موندن الان دوسالشونه ۱۰ کیلو هستن😔

وزنشون باید بیشتر از اینا باشه

بچهای منم همینطورن شیر خودمو میخورن شیشه شیر نمیگرفتن شیر خشک بخورن ب زور تا یکسالگی دادمشون ولی وزن ...

من که پیر شدم سر این رفلاکس کوفتی

ولی خب دلگرم شدم اینجا دیدم بچه های ریز هستن 

تو خیابون که همه بچه ها کله شون اندازه ی کلخ ی خودمه والا

بیرون رفتن کوفتم شده از بس مقایسه میکنم

ولی خب دکتر میگه طببعیه

شماهم نگران نباش انگار پس عادیه