2777
2789
عنوان

عجب خونه ای خریدیم😒

196 بازدید | 13 پست

بچه ها بعد از چندین سال مستاجری دیگه خودتون میدونید شرایط چجوریه حالا ما اسفند ماه یه خونه خریدیم تقریبا ۷۰ متری چقدر خوشحال بودم با قرض و وام و فروش طلا حالا مشکل این جاست که

ما وقتی خونه روخریدیم مستاجر داشت ولی صاحب خونه گف بهش گفتم وقتی قولنامه نوشتیم قصد فروش دارم هر وقت فروش رفت باید بلند شی حالا بلند نمیشه میگه من قولنامه دارم تا دی ماه

بیستم خونه ای که ما میشینیم قرار دادمون تموم میشه و باید بلند شیم یا پنج میلیون میاد رو کرایه که برا ما که داروندارمون دادیم زیاده

تو قولنامه ذکر‌شده؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صاحب خونه قبلی خونمون کل پول خونه رو گرفته به جز ۱۰۰ میلیون که تو رهن خونه ای که میشینیم هست و الان هم داره کرایه خونه ای که خریدیم رو میگیره ازاون مستاجر

میگیم شکایت میکنیم میگه بکنین فک کنم پارتی خیلی قوی داره

عزیزم به حرف که چیزی نمیدن باید دید تو قولنامه چی قید شده

اشکال ندارع تا دی تحمل کن بعدش به لذت میرسی

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
عزیزم به حرف که چیزی نمیدن باید دید تو قولنامه چی قید شدهاشکال ندارع تا دی تحمل کن بعدش به لذت میرسی

خب صاحب خونه قبلی هم پول خونه رو کامل بگیره البته به جز ۱۰۰میلیون و هم کرایه خونه رو خیلی زوره

وای بردار شوهر منم خونه گرفت مگه مستاحرش بلند میشد عروسیشونم چندماه بخاطر این موضوع عقب افتاد آخر رف ...

خب میگن اگه شکایت کنین به جایی نمیرسه

چون اون مستاجر میگه قولنامه دارم تا دی

چی؟مستاجر قبلی میگه تا دی قولنامه دارم

زمان خرید  باید 

قید میشد تو سند که مستاجر باید بعد از خرید به مدت یک ماه مثلا  خونه رو تخلیه کنه 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

عملا باید اجاره رو برای شما بریزه 

برید با مستاجر صحبت کنید بگید این چند ماه خسارت رو برای شما واریز کنه چون شما صاحب خونه هستید 

اون ۱۰۰ تومن هم به شما ربطی نداره مستاجر بلند شد باید صاحب خونه قبلی بده