2777
2789
عنوان

سقط جنین

78 بازدید | 5 پست

به نظرتون امکان داره هماتوم انقدر بزرگ باشه که نه جنین و نه ساک دیده نشه؟

اخه تو سونو ها دیده نمیشه ولی عدد بتا همچنان بالاس

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود
منم هماتوم داشتم دکتر ک رفتم گف اصلا مهم نیست بلاخره بچه از خون بوجود میاد همش تموم میشه نگران نباش

من هماتوم دارم و خونریزی شدید جتی لخته هم دفع کردم

روز اول که خونریزی زیاد نبود جنین دیده شد ضربان هم داشت

روز دوم که خونریزی شدید شد فقط ساک دیده شد 

دو تا سونو هم بعد لخته یددن رفتم تو هیچ کدوم جنین دیده نشده فقط هماتوم دیدن که در حاله دفعه 

عدد بتا هم ۹۵۵ ئه دکتر میگه زیاده اگه سقط شده باشه یا در حال سقط باشه نباید عددش انقدر بالا باشه

حالا واسه فردا سونو واژینال نوشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که خیر باشه عزیزم. در این مورد اطلاعی ندلرم. ولی برات صلوات میفرستم

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

من هماتوم دارم و خونریزی شدید جتی لخته هم دفع کردمروز اول که خونریزی زیاد نبود جنین دیده شد ضربان هم ...

او پس خطرناکه ..‌ من تموم سعیمو کردم هماتومم بیشتر بشه ولی دریغ از یه قطره 

ان شاءالله که خیر باشه عزیزم. در این مورد اطلاعی ندلرم. ولی برات صلوات میفرستم

ممنون عزیزم❤