2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دادم

میشه بگی از کدوم منابع کنکور دادی؟

چون شنیدم واسه کنکور ۴۰۵ ، شصت درصد تاثیر نهایی های یازدهم و دوازدهم هست

می‌خوام بدونم چهل درصد دیگه واسه چیه؟

اصلا کنکور سراسری تاثیری تو فرهنگیان داره؟

بعد واسه قبولی فرهنگیان لازمه تست تخصصی ها هم زده بشه؟

میشه بگی از کدوم منابع کنکور دادی؟چون شنیدم واسه کنکور ۴۰۵ ، شصت درصد تاثیر نهایی های یازدهم و دوازد ...

اره داره تاثیر باید نهایت5000بشه تراز کنکورت و فرهنگیان جدا جداکه بشه بری فرهنگیان

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

میشه بگی از کدوم منابع کنکور دادی؟چون شنیدم واسه کنکور ۴۰۵ ، شصت درصد تاثیر نهایی های یازدهم و دوازد ...

ببین عزیزم شما درسای کنکور مربوط به رشتتو میخونی یعنی مثلا رشتت تجربیع فیزیک و زیست .....میخونی

درکنارش بعد اینا یه دفترچه بهت میارن که هوشو استعداده منبعی نداره باید تستاشو ببینی تا عیار دستت بیاد و بعدش دینی هست که تو دفترچه ثبت نام نوشته چه درسایی(تو گوگلم بزنی میاره)

اینا به کنار و بعدش معدل توش تاثیر داره که همشون باهم یه تراز نهایی میدن که با توجه به اون دعوت میشی

متوجه شدی عزیزم؟؟؟

اره داره تاثیر باید نهایت5000بشه تراز کنکورت و فرهنگیان جدا جداکه بشه بری فرهنگیان

پس یعنی تراز تا ۵۰۰۰ واسه کنکور سراسری اوکیه

بقیه اش میشه تاثیر نهایی ها و دروس فرهنگیان درسته؟

ببین عزیزم شما درسای کنکور مربوط به رشتتو میخونی یعنی مثلا رشتت تجربیع فیزیک و زیست .....میخونیدرکنا ...

البته علاوه بر دینی یه جزوه ای از محسن قرائتی هست که تو گوگل میزنی میاره اونم سه فصل اولشو باید بخونی

همه اینا تو دفترچه ثبت نام هست

ببین عزیزم شما درسای کنکور مربوط به رشتتو میخونی یعنی مثلا رشتت تجربیع فیزیک و زیست .....میخونیدرکنا ...

آها متوجه شدم، الان واسه فیزیک و زیست و .. که میگید،سوالاشو همراه با دفترچه هوش و سوالات دینی میدن یا طبق کنکور سراسری ترازش حساب میشه؟

بعد دروس تخصصی چقدر تاثیر داره کلا؟