2777
2789
عنوان

اولویت با نظر منه یا نظر نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 53 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا دوست پسر نیست... نامزد کردیم

خب پس ب نظرم نظر ایشون در اولویته

شما اگر استقلال این سبکی میخواستی باید ب این زودی وارد پروسه ازدواج نمیشدی 

الان ک شدی پذیرفتی...پس ب نظرم حق با ایشونه

من بودم میرفتم عشق واقعی مرد این مواقع مشخص میشه

مگه رمان

اسی وارد یه رابطه جدی شد و باید حواسش باشه باتوجه به وارد شدن به این رابطه باید یه سری محدودیت ها رو بپذیره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شهر دیگه باعث میشه از نامزد ت سرد بشی و بهتر از اون انتخاب کنی

آخه یکم خانواده من مخالفن با ازدواجم با این شخص... مطمئنم تا راضیشون کنم، حداقل چند سال دیگه میتونیم ازدواج کنیم

بهتر نیس تو این مدت برم یه شهر دیگه بخونم؟ خیلی دوس دارم اخه

آخه یکم خانواده من مخالفن با ازدواجم با این شخص... مطمئنم تا راضیشون کنم، حداقل چند سال دیگه میتونیم ...

شهر دیگه بری که بهتره 

چشم گوش ت باز میشه انتخاب درست تو زندگی می‌کنی 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

اصلا به حرف و نظر نامزدت کاری ندارم 

ولی خوابگاه و شهر دور تجربه سختیه 

درسته یکم زرنگ تر میشی و یه چیزاییو یاد میگیری ولی سختی های خودشم داره فکر کن ۴ سال یا حتی بیشتر دور از خانواده باشی و همش تو رفت و امدی

من از اول دوست داشتم شهر خودم قبول شم ولی نشد و مجبور شدم دور تر برم و همیشه از بچه هایی که شهر خودشون قبول میشدن اما بخاطر خوابگاه و دوری از خانواده شهرای دورترو انتخاب میکردن تعجب میکردم و اکثرشونم (۹۰ درصد) پشیمون بودن و اذیت میشدن 

درسته درسای خوبی گرفتم اما همیشه خداروشکر میکنم که دوره خوابگاهم تموم شد 

بازم به روحیات خودت نگاه کن ببین میتونی تحمل چند تا ادم با فرهنگ و اخلاقای مختلف رو تو یه اتاق تحمل کنی؟ دور از خانواده؟ رفت و امد ؟ خرج های اضافه و …