2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیان فقط‼️‼️‼️

222 بازدید | 31 پست

سلام

خیلی حالم بده دارم میمیرم از ناراحتی و استرس

پس خدا کی میخواد وجودشو نشونم بده؟؟

چقدر باید زجر بکشم دیگه

لطفا نپرسید چرا

میشه برام یه ذکر یا صلوات یا سوره ای که خودتون میدونید برام بخونید

التماس دعا دارم😔😔😔😔

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

توحید خوندم 🥰🥰

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

اسم خدا آرامش میاره صداش کن خدا میشنوه حتما به مصلحت که الان مستجاب نمیشه دعات بعضی از کارا هم باعث میشه دعا به تاخیر بیوفته ببین انجام دادی اونا رو یا نه انشالله خدابه دلت آرامش و مشکلت رو حل کنه خواهر

کسی به همم ریخته

نزارکسی بهم بریزتت بی خیال خواهر

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
اسم خدا آرامش میاره صداش کن خدا میشنوه حتما به مصلحت که الان مستجاب نمیشه دعات بعضی از کارا هم باعث ...

مرسی از راهنمایی❤

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

پس تو هم برام دعا کن💔چون این قدر بهمم ریختن از اینکه بدنیا اومدم پشیمونم

چرااینقدرحرف دیگران واستون مهمه،مهم خودتونیدوخدا،همین وبس

دست من نیست زیر سلطه شم ۱۹ سال ازگاره داره عذابم میده😭😭😭😭

کیه شوهرت؟