2777
2789

بعد طلاق پول مهمه پول

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمه

دعاش کنید ۲۰م همین ماه دومین دادگاهشه

افسردگی گرفته

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

من دوباره ازدواج کردم و خیلی خیلی پخته تر شدم..البته خام بدم😊

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
چه خوب🥰خداروشکر

شما چطور عزیزم؟ چند ساله ای

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
چرا جدا شدید؟

با عشق ازدواج کردیم اما خب سال چهارم زندگیمون اختلاف خیلی زیاد پیدا کردیم و دیگه نمیشد ادامه بدیم اصلا دوست نداشتم تو یه اتاق پیشش بشینم

الان وضع زیاد خوبی ندارم دوباره ازدواج کردم دوتا بچه دارم شوهرم خیلی سرده همش درگیر کاره اهمیت نمیده بهم شب ساعت 9 خوابه دیگه کلا ادم ساده ایم حقشو راحت میخورن سرکار کم حرفه بشدتت اصلا حرف نمیزنه باهاش حرف میزنم 100 تا کلمه میگم اون یه کلمه میگه دیوونم کرده هر شبم رو مبل میخوابه انگار رو زمین مین کار گذاشتن

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص🙂♥️

شما چطور عزیزم؟ چند ساله ای

من الان سی و نه ساله ام، بعد از جدایی ترس از چیزی نداشتم...فقط ب گذشته فکر میکردم...ب مشکلاتم. من می رفتم سر کار و ...البته ما بچه نداشتیم و...این به هر حال کلی تو تصمیم اثر داشت، من فقط کمی افسرده شدم، اما زود خودمو جمع کردم، سر کار ، رفتن. فیلم دیدن ، کتاب خوب ..خیلی بهم کمک کرد. مادرم نقش مهمی داشت تو تمام تصمیمات و🥲

با عشق ازدواج کردیم اما خب سال چهارم زندگیمون اختلاف خیلی زیاد پیدا کردیم و دیگه نمیشد ادامه بدیم اص ...

عزیزم برید مشاور چون ممکنه قابل بازسازی باشه زندگیتون امیدوارم بهترین اتفاق براتون بیوفته

عزیزم برید مشاور چون ممکنه قابل بازسازی باشه زندگیتون امیدوارم بهترین اتفاق براتون بیوفته

ممنون عزیزم

از مشاوره فراریه راضی نمیشه بره

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص🙂♥️