2777
2789

دقیقا هشت نه ساله بودم که بدون هیچ کلاسی فقط از مامانم یه چیزایی یاد گرفته بودم با چرخ لباس برا عروسکام و دستگیره و اینطور چیزا میدوختم
چهارده ساله بودم یه نی نی کوچولو اومد تو فامیلمون.ست کامل لباس نی نی از شلوار وشرت تا کلاه و انواع لباساشو براش دوختم
الان سی و پنج سالمه همچنان کلاس خیاطی نرفتم ولی خیلی راحت برا خودم لباس و پیراهن و..میدوزم
به نظرتون استعداد داشتم؟و اینکه نرفتم دنبالش یعنی خودمو حیف کردم؟یعنی میتونستم یه خیاط خیلی ماهر و معروف در سطح کشوری بشم؟  خخخ

شما تو چی استعداد داشتین؟دنبالش رفتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ۱۱ سالگی حرفه ای قالی بافی میکردم

تو کارکاه کار میکردم

کلا تو کار بافت استعدادم خیلی خوبه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من تو شنا و پیانو و نوشتن خیلییی استعداد داشتم و دارم

از هفت سالگی انشاهام خیلیی قشنگ بود الان هم دارم به کتاب مینویسم

پیانو هم از جهارساگی‌با این پیانو اسباب بازی ها بدون معلم شروع کردم خودم مامانم اینا دیدن استعداد دارم بردنم کلاس

تو شنا هم که خیلی خوب بودم

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

من ۱۶ سالم بود با گوشی توی دستم میرفتم تو خیابون پروژه تدوین و موشن میگرفتم سیستم نداشتم اون موقع

با کمترین چیز ممکن ساختم اونچیزی که الان دارمو 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

هنر و بیشتر نقاشی

کلاس اول که بودم یه نقاشیایی میکشیدم خفن...معلمم به مامانم میگفت به جاش نقاشی نکشید لطفا😂

از هنر کسب درامد زیاد کردم از بچگی تا الان

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.