2777
2789
اینی قبول دارم ولی منم نمیتونم تیپ و قیافم باب میل اونا کنم اگه میخواستم اینجوری باشم الگو از خانواد ...

خب تا کی میخوای نقش بازی کنی؟ اگر دوستش داری و میخوای باهاش ازدواج کنی برو دنبال فلسفه حجاب و با دل محکم انتخابش کن. ولی فکر کن الان چادر هم پوشیدی بدون اعتقاد... پسندت هم کردن.... بعدش چی؟؟؟؟ خودت رو بزار جای اونا. اگر الان یه اخلاقش رو ازتون پنهون کنن و بعدا بگن نگفتیم که پسند کنید و وصلت سر بگیره، چی میشه؟؟؟؟؟ نمیگید فریب؟؟؟؟؟ شاکی نمیشید؟؟؟؟ دلتون صاف میشه؟؟؟؟ دیگه میتونید اعتماد کنید؟؟؟؟ 

گل من زندگی شوخی بردار نیست. به همه جوانبش فکر کن. اگر طرفت ارزشش رو داره، بخاطرش تغییر کن. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خب تا کی میخوای نقش بازی کنی؟ اگر دوستش داری و میخوای باهاش ازدواج کنی برو دنبال فلسفه حجاب و با دل ...

بخدا ارزششو داره همو دوست داریم منم دنبال فریب دادنشون نیستم ولی دلم نمیخواد با حجاب باشم همش ۱۸ سالمه خودشم با پوششم مشکل نداره 

خودشم گفت که با خانوادم صحبت کردم گفتم تو خانواده مذهبی ولی خودش پوشش کامل نیست اونا هم گفتن حالا بگذره درست میشه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ارزششو داره همو دوست داریم منم دنبال فریب دادنشون نیستم ولی دلم نمیخواد با حجاب باشم همش ۱۸ سال ...

ماشاالله هجده سالته عزیزم. ان شاءالله خوشبخت باشی. یک سال از دختر من بزرگتری. سنت خوبه. درکت هم خوبه. اگر انتخابت درسته و اخلاق و خانواده و ایمان خوبی داره، پس تو هم تلاش کن. یک طرفه نمیشه پیش برد. بهش بگو منم دوست دارم پوششم معقولتر و بهتر بشه، کمکم کن و بهم منبع معرفی کن. 

منم جای مادرت، کتاب «ستاره ها چیدنی نیستند» و « خاطرات سفیر» و یا داستان «لینالونا»  رو بهت معرفی میکنم. اینا داستانن ولی توی دل داستان بعضی احکام رو توضیح داده. مستند هم هست. صرفا داستان و تخیل نویسنده نیستن. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....