2777
2789
عنوان

کسی اینجا حقوق آزاد میخونه

135 بازدید | 26 پست

کسی میخونه چقدر شهریه میدید هر ترم چطور جو ؟

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

اگه کسی جوابشو گفت منو لایک کن

باشه فعلا که کسی نیست🥲

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی چیزی گفت منم لایک کن

👍اگه کسی چیزی گفت حتما ظاهرا کسی نیست

من ازاد نمیرم علمی کاربردی میرم این ترم ۲۲واخدشد ۶تومن

فرقی دارن با هم جو چطور ؟ میگن استاد و اینا خوب نیستم الکی میگن یا راست ؟

فرقی دارن با هم جو چطور ؟ میگن استاد و اینا خوب نیستم الکی میگن یا راست ؟

استاد علمی کاربردی بعضیها عالی برخی ضعیف 

دانشگاه ازاد خیلی گرونه واسه حقوق 

واسع وکالت فرق نداره کجادرس بخونی فقط باید لیسانس بگیری

استاد علمی کاربردی بعضیها عالی برخی ضعیف دانشگاه ازاد خیلی گرونه واسه حقوق واسع وکالت فرق نداره کجاد ...

نمی دونید ترمی چقدر آزاد؟ اره درست واقعا 

ترمی ۱۵یا۱۶اصلانم سرشهریه شوخی ندارن علمی کاربردی ک من میرم قسطی کردن بی چک وراه میان

ای بابا چقدر زیاد 🥲شانس من

خب برو پیام نوریاعلمی کاربردی

پیام نور اصلا خوشم نمیاد بازم برا کنکور بخونم پیام نور نمیرم تروخدا دعا کن سراسری قبول بشم 🥲