2777
2789
عنوان

پریود نشدن

80 بازدید | 3 پست

سلام  کلٱ من پریود نمیشوم با دارو پریود میشم و همچنین باردار ..ماه گذشته اقدام به بارداری کردم رفتم دکتر دارو داد پروژسترون داد پریود شم ووقتی پریود شدم از روز سوم تا هفتم پری قرص لترازول داد شبی دوتا ..روز هشت ونهم آمپول hmg زدم وروز چهاردهم هم امپولhcgزدم  حالا نه باردار شدم ونه پریود دوباره بهم پروژسترون داد پری بشم هنوز پری هم نشدم همیشه روز دوم بعد از قطع قرص میشدم ولی حالا نه چکار کنم دوستان ...لطفا راهنمایم کنید 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
چکار کنم پریود بشم
0
0%
چکار کنم زود بارداربشم
0
0%

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینا اختلالات هورمونیه نگران نباش بعد قطع آمپول تا دوهفته زمان میبره پریود شی...من بعد از تخمک کشی پریود نشدم رفتم دکتر بهم آمپول داد دقیقاا 14روز بعد آمپول پریود شدم ...استرس خودش باعث اختلال پریود میشه اگه مطمینی که باردار نیستی زعفرون غلیظ دم کن بخور.ورزش کن. ایشالله پریود میشی منم الان 5روز گذشته ولی پریود نشدم ...البته دکترم نرفتم...

خدای مهربونم.خیلی ازت ممنونم برای بزرگترین معجزه زندگیم که در اوج ناامیدی و ناباوری بود ممنونم برای میوه ی دلم ...ممنونم برای اینکه بهم اجازه دادی مادر شدن و تجربه کنم...خواهش میکنم کمکم کن تا صدای قلب نینیم و به سلامت بشنوم و سالم باشه فرشته قشنگم....ممنونم خدا ...