2777
2789

خیلی دوس داره باهاش از اون فیلما ببینم یامثلا میگه فانتزی دارم چنتایی....حرفای عجیب و غیرعرف که نمیشه اینجابگم 🥲نمیدونم چیکاکنم به کی بگم😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 🤚

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

تورو خدا اگ کسی تجربه ای داره یا مشاوره رایگان میشناسین که خوبه بهم بگین....چیکارکنم وقتی این حرفامیزنه؟ میگه من تورو بادنیاعوض نمیکنم ولی حرفایی که میزنه میترسونتم

حرفایی که میزنه یعنی یکی دیگه رو حین رابطه جای تو تصور میکنه؟ فک کنم اینا اختلال روانیه باید درمان ب ...

نه میگه چندشم میشه بایکی غیرتو باشم ولی باحاله همونجورکه من دارم باتوکاری میکنم بقیه هم باشن و انجام بدن باخودشون....