2777
2789
عنوان

پسره ازم پول میخاد

162 بازدید | 14 پست

یه سری از خریدبرمیگشتیم با مادرم اسنپ زدیم یه پسره اومد

توماشین راجب خریدماشین حرف میزدیم پسره گفت من کمک میکنم واقعیتش ب خیلیا سپرده بودیم ولی کاری نمیکردن

پسره دوروزه ۴بار رفت تهران و برگشت اخرین سری مادرمم برد خدایی یه ماشین تمیز قیمت مناسب خرید برامون

حالا فامیل دورم دراومدن با مادرم انصافا خانوادش بهترین پذیرایی و احترامو ب مامانم کردن

قرار بود بهش شیرینی بدیم که حرف خاستگاری اورد وسط گفت خیلی از من خوشش اومده فلان نزدیک دو هفتس صحبت میکنیم واقعیتش منم خرج ماشین خودم مونده دلم نمیاد پول بدم سیستم و چراغ اینا ب ماشین بخرم از دیشب بمن میگه ۴ تومن بزن ماشینم مکانیکی پول کم دارم بنظرتون پرویی نیس یا حق دار

ندی هااااا

بگم ک اونجا چول محضر و رفت‌وامد مامانم خودش داد فقد زحمت جا و غذا رو کشید ک رفتن خونه خاله پسره ‌حتی منم پسررو بردم بیرون یه شام خوردیم ب حساب شیرینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگم ک اونجا چول محضر و رفت‌وامد مامانم خودش داد فقد زحمت جا و غذا رو کشید ک رفتن خونه خاله پسره ‌حتی ...

خوب بسشه بهش بگو ندارم فعلا قسط قرعه کشی داشتم ببین اگ خدا خواست و باهاش نامزد شدی همیشه ازت توقع دارع هت

هرگز باهاش ازدواج نکنی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
مگه قرارنبود بهش شیرینی بدی؟ بهرحال چندروز از کارو زندگی افتاده

درسته عزیزم تو فکرم بود ۳ تومن اینا بهش بدیم قبل از اینک قصدشو بفهمیم

ولی بعداز خواستگاری چون ارتباط گرفتیم قرضم خواست زورم اومد گفتم غریبه میموند میدادم منم میتونم همچنان خرش کنم بگم فلان چیزو ب ماشینم بخر باهاش رفتیم روغن ماشینو عوض کنیم نزاشتم پولشوبده ۱ تومن ایناشد خودم دادم چون ماشین منه ب اون  ربطی نداره