زن باید همه کار کنه جدیدنم شروع کردید میگید باید خونه و ماشین هم داشته باشه ؟
ینی پررویی نوبره
سلام رفقا . مرسی که دو سه سال تحملم کردید :) من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛ دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/ یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-) مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :] خوش باشید ، یاعلی .
مث چی باید بشوریم بسابیم اخرم خونه و ماشین بیاد گردنمون
سلام رفقا . مرسی که دو سه سال تحملم کردید :) من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛ دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/ یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-) مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :] خوش باشید ، یاعلی .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو این چیزای تو اینستا رو جدی نگیر اعصابت هم خورد نکن
والا تو سایت خودمون بوده
خب بالاخره ک چی من الان هم درس میخونم هم شاغلم بنظرم پتانسيل شو دارم ب فکر رابطه باشم تهش ک چی پول د ...
درسته اتفاقا ازدواج خوبه ازدواج کنین وقتی به سن و درکش رسیدین سخت نگیرین آسیب میبینین در ارتباط ها آزاد مخفی ،ازدواج تونم فقط با حق طلاق و تا موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست ولی هرگز وارد ارتباط آزاد با جنس مخالف نرین
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
ها والا خاستگار داشتم گفت اگر ازدواج کردیم ماشینت باید بدی به من و مشترک استفاده کنیم از بچگی آرزو ...
نه مثلا شریکی استفاده کنن یه طرف اینکه میزارن گردن دختر یه طرف
نه مثلا شریکی استفاده کنن یه طرف اینکه میزارن گردن دختر یه طرف
من ماشینم بابام برام خریده
به خدا نمیزارم کسی دست بهش بزنه
انقد دوستش دارم پر پرو میگه مشترک
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
اینا چرت و پرت های اینستاست برای فالوور گرفتن میگن خودتون تاحالا چند تا دختر دیدید که موقع ازدواج خو ...
همین نی نی سایت مارو سابیده