2777
2789

دیشب داداشم نذاشت من برم سر کار امروز اولین روز کارورزیم بود 

ناراحت شدم گریه کردم وسایلمو جمع کردم 

مامانم گفت همش تو خانواده کدورت می‌ندازی گمشو برو شوهر مثل عذاب قبری همش گوشه خونه ( اینم بگم خودشون نمی‌ذارن من جایی برم با هرکسی دوست شدم گفتن بده)

بعدش اومد بوسم کرد گفت ببخش منو تو هم هیچکسو نداری منم اینجوری میکنم

بعد احساساتیم‌ کرد که اگه نیای پیشم بخوابی من دیگه تا صبح نیستم و میدونم که تو منو می‌بری مکه و فلان 

گفتم آره وام میگیرم میبرمت‌

حالا می‌خوام بهش بگم مکه ت هم بگو پسران ببرن که کدورت نمیندازن تو خانواده، هرچی واسه من زندگی آبرومند و جهیزیه جور کردی و عروسیم کردی از من توقع داشته باش

منو از خونه پدرم بیرون کردی بیام تورو ببرم مکه بگو همون عروسان که سنگشونو به سینه میزنی بیان ببرن

میترسم بگم بعدش ناراحت بشم نگم قلبم خیلی شکسته

چقدر بده ک برای توجیه کاراشون از احساسات آدم سو استفاده میکنن

ینی چی من تا صب نیستم😒

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جورایی منی، با این تفاوت که همه جا میرم، کارم میکنم، ولی دیروز عمیقا دلمو شکوندن چون پسر عزیزشون پول خواست ازم ندادم به زور گرفت، پشتش کتکم هم زد آخرشم بابام گفت شبیه عمه هاتی،باید خودت بش میدادی دعوا نشه،دلم خیلی شکست، به محض این که دیدم خونه بابتش دعوا شد دیگه چیزی نگفتم اما......