2777
2789
عنوان

همسرم خونه نیست تنهایی برم بیرون گوشت و مرغ بخرم یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 29 پست
اخه باید از کارت خودم بخرم خخخبعد اینم بگم همسرم تا بهش بگم میرم میگه نه نه بذار خودم ببرمت خسته میش ...

پیام بده بگو برای شام اینارو لازم دارم میرم خرید ..تاشما بیایی بری خرید  دیر میشه ...

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم بد نیست بری.به همسرت هم بگو خواستی تو این شرایط که سرش شلوغه یه کمکی بهش بکنی و یه باری از د ...

اره همسر من وقتی من درس میخوندم خیلی کمک حالم بود گناه داره طفلک

حتما برو عزیزمچون با این کار هم همسرت حس می‌کنه شرلیطشو درک میکنی و اینکه مدیریت زندگی و داری الب ...

نه حساس بیرون رفتن تنهاییم نیست بیشتر بخاطر اذیت شدن و اینا میگه بدون ماشین مثلا کجا رفتی سخت بوده

من نون رو میزنم نونواییی اسنپ بیاره ،گوشت و مرغ رو هم اگه شرایط خاص باشه همسرم نتونه بره میرم فروشگاه اتکا از قسمت قصابیش میخرم ،خیلی کم پیش میاد البته ولی خب شده تاحالا 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
پس میرم انگیزه دادیاهوا هم جالبه گوشت ها رو بذارم خونه بعد برم نون بخرم نه؟ نونوایی کوچه کناریمونه

اگه نونوایی نزدیکتره اول نون بخر بیار بذار خونه بعد برو خریدهای دیگه رو بکن واسه خودت بچرخ

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین