2777
2789
عنوان

آیا زایمان طبیعی خیلی سخته

175 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من امروز ۳۴هفته و دو روزم و زایمانمم قرار طبیعی باشه خیلی میترسمو استرس دارم لطفا از تجربیاتتون بگید برام ممنون میشمممم

چرا سزارین نمیکنید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا ماهیت زایمان درده

حالا طبیعی همون لحظست سزارین بعدشه.من خودم سزارین شدم بعدش دردش برام خیلی خیلی سخت بود تا چند روز اصلا صاف نمیشدم ولی رفیقم فردای روزی که زایمان کرد خیلی صاف پاشد راه رفت منو با ویلچر از بیمارستان بردن تا ماشین

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نمیدونم واقعیتو بگم یا روحیه بت بدم

معلوم شد دیگه🤣🤣🤣

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

به این فکر کن که بیشتر زن های دنیا از قدیم زایمانشون طبیعی بوده ... پس تو هم میتونی اگر اراده کنی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
نمیدونم واقعیتو بگم یا روحیه بت بدم

واقعیتش هم خب ترسی نداره 

قرار نیست چون شما میترسی یا ترسیدی ، همه بترسن !

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
😁😁😁البته فرقم داره زایمان با زایمان خاستم تجربه خودم بش بگم دودل شدم

اره به نظر منم بدن ها خیلی باهم فرق دارن

مثلا من سزارین شدم خیلی اذییت شدم ولی دوستم خیلی سرحال بود انگار نه انگار

اره به نظر منم بدن ها خیلی باهم فرق دارنمثلا من سزارین شدم خیلی اذییت شدم ولی دوستم خیلی سرحال بود ا ...

اره اتفاقا همه ب من میگفتن شرایطط مناسب سزارینه ولی از اتاق عمل وحشت داشتم

هر دوتا سزارین و طبیعی سختی خودش داره همه مدل های که مامانا انجام دادن قابل تقدیر چون درد های رو تجربه کردن 

من خودم به شخصه زایمان فیزیولوژیک ترجیح میدم چون ورزش میکنی و لگن آماده وقتی برای سقط رفته بودم اونایی که ورزش کرده بودن به راحتی زایمان کردن اونایی که آمادگی نداشتند داشتن درد میکشیدن آخرم با زور آمپول فشار زایمان. کردن پس بهتر از دکتر بپرسی هر دوتا برات توضیح بده تا بتونی بهتر انتخاب کنی 

مورد دوم میتونم بپرسم چند هفته برای قلب رفتید و جنین رو دیدین توی تاپیک ها دیدم پنج هفته نبوده میخواستم ببینم بهترین زمان کی هست