بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
تازه من یه جایی دیدم میگفت توی انرژی زا اس*پرم گاو میریزن
اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه...... دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟
تو معتاد به طعم انرژی زا شدی . سعی کن ترک کنی . من روزی ۱۰ لیوان قهوه میخوروم ولی الانویه لیوان در هفته هم نمیخورم . روزی ۱۰ تا بستنی میخوردم . هر روز پیتزا میخوردم . همه رو ترک کردم .جایگزین براش پیدا کن . شربت آبلیمو درست کن و تو پارچ یخ بنداز و به شربت آبلیمو معتاد شو . چون امثال من و تو بالاخره به یه چیزی گیر میدن . گیر بدی به شربت آبلیمو بهتره . تا همین یه هفته پیش روزی دو بطری شیر میخوردم . معتادش بودم . الان خودمو عادت دادم به بازی های اندرویدی . همه ش فکر میکنیم باید یه کاری انجام بدیم . یا یه خوراکی بخوریم .
نمیدونم ولی بعضیا میگن نازا هم میشی،من خودم ۴ تا از فامیلام چون خیلی انرژی زا میخوردن نازا شدن
اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه...... دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟