2777
2789

در شرف طلاقم ،چندتا برا ضرب و جرح شکایت کردم و آوردن جهازم درمورد اونا راهنمایی میخام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جان کامل میدونم

ممنون عزیزم از وقتی ک میزاری .الان چندساله درگیرم با شوهرم 

از قبلم چندتا پرونده شکایت بر ضرب و جرح دارم،دوتاشو خانوادم مجبورم کردن رضایت دادم تو مرحله بازپرسی،یکیشم ب پرداخت دیه محکوم شد و تو اجرای احکام رضایت دادم ،

حالا با ماشین زده بود بهم 

جراحت نداشتم فقط با سرو کمر اومدم زمین ک تو عکسا چیزی نشون نداد

اما چندتا شاهد شهادت دادن

بازپرس گفته من بر اساس گواهی پزشک قانونی فقط رای میدم 

حالا چی میشه ؟

ممنون عزیزم از وقتی ک میزاری .الان چندساله درگیرم با شوهرم از قبلم چندتا پرونده شکایت بر ضرب و جرح د ...

هیچی اگر بازپرس بر اساس پزشک قانونی رای بده قطعا نیاز به نامه پزشک قانونی هست و لا غیر پرونده بایگانی میشه

به چه دلیل رضایت دادی اخه🥲وای کلی پرونده های رای به نفع داشتی برا خانوادت رضایت دادی

اون باز چقدر بی رحمه با ماشین زده🥲🥲🥲

هیچی اگر بازپرس بر اساس پزشک قانونی رای بده قطعا نیاز به نامه پزشک قانونی هست و لا غیر پرونده بایگان ...

اونا هم نامه پزشک قانونی داشتم و شاهد نداشتم بابام گف تهش میخایم ضایع بشیم همین این سر رضایت بده منت بزار سرش ..الان دوتا شکایت کردم 

یکیش شاهد هس پزشک قانونیم چیزی نیس 

یکیش پزشک قانونی کبودیامو نوشته اما شاهد نیس .

ی دونم پیامک تهدید ب قتل نوشته زنده زنده چالش میکنم

اگر آثار جراحت روبدنت نباشه وپزشک قانونی نامه برعدم موضوع دادبهت به دادرس پرونده بگو که شاهد دارم با ...

بالا گفتم ک شاهدا رفتن 

گفتن با چشم دیدیم دوبار یکی دنده عقب یکی جلو با ماشین زد

پیاده شد چندتا لگد هم زد و سوار شد فرار کرد

آها پس صد در صد به جرم تصادف بدنی بصورت عمدی؟وسوقصد بجان شمامحکوم میشه

خب منم با همین عنوان شکایت کردم دیگ 

بازپرس قبول نمیکنه 

میگه من بر اساس پزشک قانونی وثیقه تعیین میکنم 

چون آثار نداری رد میشه

اونا هم نامه پزشک قانونی داشتم و شاهد نداشتم بابام گف تهش میخایم ضایع بشیم همین این سر رضایت بده منت ...

پیامکت حبس داره پرینت بگیر ببر

غیر از نامه پزشک شاهد باشه پروندت جایی میرسه

من یه پرونده تو دادگاه دیدم یارو رفته بود از میدون دوتا معتاد اورد برا شاهد یه اضحارات چرت گرفتن و تموم

پیامکت حبس داره پرینت بگیر ببرغیر از نامه پزشک شاهد باشه پروندت جایی میرسهمن یه پرونده تو دادگاه دید ...

ا ؟واقعا ؟الان این تو خیابون منو زده خیلیا دیدن شهادت دادن 

نمیدونم آشنا پیدا کرده سفارش کرده چیه 

باز پرس همش دار بهانه گیری میکنه