2777
2789

سلام به همه. امیدوارم حال دلتون خوب باشه.🙏🏼💖

دوستان من به واسطه ی همکار پدرم به پسری معرفی شدم. ما اولش فقط عکس های همو دیدیم با اینکه من از چهره ش خوشم نیومده بود ولی برای اینکه پدر رودروایسی داشت من مجبور شدم باهاشون بیرون برم و از ظاهر نتیجه گیری نکردم. تا الان دوجلسه باهم بیرون رفتیم و صحبت کردیم. 

اولش فاصله سنی برام زیاد بود، ولی همه گفتن خیلیم خوبه، من ۲۴سالمه و ایشون ۳۱.. 

توی  جلسه اول که واقعا نتونستم هیچی ازش بکشم بیرون یعنی خودش همش حرف میزدا ولی من واقعا برام مهم نبود خیلی چیزایی که میگفت و فراموش کردم.

جلسه دوم باز یه مقدار بیشتر سوال های قبلیم رو پرسیدم و سر یه چیزایی که به شخصیتم مربوط میشد بهش گفتم

من جنبه های منفی خودمو گفتم مثلا خیال پردازم، منعطف نیستم و اینا که دارم روش کار میکنم

اما ایشون هیچی از ویژگی های خودش نگفت و من حس میکنم اون همه چی تمومه که واقعا نمیشه!

میشه به من راهکار بدید که چطوری هوشمندانه ازش سوال بپرسم و بتونم مو رو از ماست بکشم بیرون طوری به حرفش بیارم که سفره دلشو برام باز کنه؟

به من سایت معرفی کرده که جلسه بعد از روی اون سوال بپرسیم... به نظرتون عجیب نیست بخوایم عین ماشین از روی سایت از هم سوال بپرسیم؟ چیکار کنم بتونم مدیریتشو خودم دست بگیرم؟

این اولین تجربه من هست. خیلی ممنونم از راهنمایی‌

خیلی ساده‌ست. اول از همه، سوالات باید بیشتر از روی احساسات و نگرش‌ها باشه، نه فقط از روی ویژگی‌های شخصیتی. مثلاً بهش بگو که از نظرش مهم‌ترین چیزهایی که توی یک رابطه‌ مهمه چیه. بعدم سوال‌های باز بپرس که مجبورش کنه جواب بده، نه سوال‌هایی که جواب بله/نه بدی. اینکه بخواید از سایت سوال بپرسید شاید کمی ماشینی به نظر بیاد، ولی اگه به نحوی طبیعی و از روی کنجکاوی سوال‌ها رو پرسید، مشکلی نیست. یه چیز دیگه: اگه خودت راست و صادق باشی، اونم همون‌طور رفتار می‌کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.