2777
2789

چند وقت پیش دخترمو بردم پارک دخترم سه سالشه

اونجا با یه دختر همسن خودش دوست شد ، اونم با پدرش اومده بود

کلی بازی کردن بعد من به دخترم گفتم بریم خونه ، گفت خوراکی میخوام

دوستشم گیر داد که منم میخوام ، میخوام با دوستم برم

هرچقدر پدرش گفت نه نمیشه نه دختر من ول کن بود نه اون 

من دست دخترمو گرفتم با هر ترفندی میشد که همو ول کنن بریم نشد که نشد کلی جیغ و گریه 

تا سر کوچه پارک رفتیم یه سوپر مارکت بود 

من دست دخترمو گرفته بودم دوستشم دست دخترمو پدرشم کمی دور تر از ما می اومد پشت دخترش ، رفتیم داخل مغازه هرکی خوراکی شو خرید سریع دخترمو بغل کردم رفتم ، اون اقا هم همین طور هرکی رفت مسیر خودش 

اومدم شب به شوهرم خیلی معمولی اتفاقات طی روزو گفتم ، این قضیرم گفتم ، نمیخواستم بگم ای کاش نمیگفتم ، اما چون میدونستم ممکن بود دخترم بگه خواستم پیش دستی کنم چون اتفاق خاصی هم نبود ممکن بود دخترم چرت و پرت بگه ، چون شوهرم حرف دختر سه سالمو بیشتر از من قبول داره

اما خواستم رو راست باشم

شروع کرد دعوا و بحث توهین ، که یعنی چی تو مرد مردمو انداختی دنبال خودت تو غلط کردی گوه خوردی حیوون ، توخرابی ، زنای مردم سالمن تو خرابی ، یه کاری کردی افتاده دنبالت

، به خدا وندی خدا تا به حال نه تو مجردی دوس پسر داشتم نه تو متاهلی خطا رفتم ، اصلا متنفرم از این خطا بازیا ، تو خانواده ی بزرگ شدم که این طور خطا بازیا رو گناه بزرگی میدونن و به منم یاد دادن سالم باشم 

منم گفتم به من چه ، چه کاری به من داشت دنبال بچش بود 

دوباره هرچی فوش و بد بیراه بود گفت

از اون روز نمیزارع تنها برم جایی ، البته جای خاصی هم نمیرفتم فقط تا خانه بازی و پارک که نزدیک خونمونه به غیر اون جای دیگه نمیرفتم 

امروز دخترم گیر داد خوراکی میخوام گفت برو بخر ، تا برم سر کوچه بیام هم خرید دخترمو بکنم هم خرید خونرو تند تند زنگ که کجایی چی کار میکنی 

اینقدر عجله کردم حالم خراب شد فکر کردم خیلی وقته بیرونم 

اومدم دیدم تازه ۱۵ دقیقس 

حالم از خودم و این زندگی بهم میخوره ، حتی نمیتونم با فراق بال تا سرکوچه برم خرید 

تا اومدم دوباره شروع کرد توهین و دعوا و حرفای تکراری 

شکاک نیست اما مریضه ، مریض این که منو عذابه بده 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

این مشکل داره.

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مشکل داره.

اگه بدونی چه ها به سرم اورده با اینکه نمی شناسی منو خون برام گریه میکنی

تو تاپیکام قسمتیش هست

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نمی‌گفتی

دخترت هم فکر نمیکنم می‌گفت 

فوقش میکفت با دوستم رفتم 

حساسش کردی 

چون حتما از قبل میدونستی اخلاقش رو

تحمل کن تا باز برگرده ب حالت قبل

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مشکل از شما نیست بدبین وشکاک هستن ببرینش حضوری پیش سه تا مشاور خانواده هرکدومشون هم یک جلسه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چه احمقههع

خسته شدم بخدا

... بر دهانی که بیهوده باز شود

عزیزم تجربه شد

دیگه این چیزارو بهش نگو 

من جات بودم اصلا نمیگفتم به دخترمم میگفتم به بابت نگو

میمردمم نمیگفتم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻