2777
2789
عنوان

کنکور تموم بشه من کلی برنامه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین آزادی که میگی پزشکی دندون تا رتبه ۳۰۰۰ برمیداره :))

ببین من الا اگ بابام خیلییییی پولدار بود میگفتم ب کتفم دیگه یا آزاد یا خارج درسته اونیم ک می‌ره آزاد درس میخونه اینو قبول دارم ولی اونی ک بچه شو می‌فرسته خارج تهشم برا منی ک اوضاع مالی متوسطی دارم هر روززززز ی برنامه داره چجوری تحملش کنم؟!

پیر پاتال ندوست😂😂😂😂😂بیا ی تور دانشگاه آزاد میریم پسر پولدار پیدا کنیم😂😂😂

آخه اول باید قبول شیم بعد اینکارو کنیم، گفتم بریم زن جانباز شیم که سهمیه ۲۵ درصد بخوره برامون😁

بعد کنکور هیچ خبری نیست 

من خودم چه سالی که قبول شدم چه سالی که قبول نشدم رو نگاه کردم ،سالی که قبول شدم اینجوری بودم میرفتم رانندگی و میگرفتم میخوابیدم ،حتی فیلما و سریالاییم که برنامه ریزی کرده بودم رو ندیدم 😂و همچنان بعد از دو سال ندیدم 🤣

You're all the things I've got to remember