2777
2789

تو این همه سال کار کردم تموم حقوقم تو خونه خرج شده هزار تومان ندارم ، خانواده امم گاهی کمک مالی مون میکردن ، حالا شوهرم میگه ما که از تو پولی ندیدیم 

خب حقوق من چکار شده پرواز کردن ،

هر چی میگم یه چیز میگه الآنم یه هزار تومان ندارم

بگو چون کوری

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد از ادم نمک نشناس بدم میاد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

همیشه به زنای متاهل و شاغل اطرافم این نصیحت میکنم که پولتو خرج روزانه نکن چون دیده نمیشه 

بذار یهو یه مبلغ درشت بده بهش ،به جاشم دنگ بگیر یا اصلا نگیر 

اینجوری کارت دیده میشه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عبرت بشه برات کاری نمیتونی بکنی

عبرت ک شد ولی چکار کنم از این به بعد 

شهذچریه دانشگاهمو خودم دادم میگه وظیفت بوده ، در صورتی تموم اطرافیانم شهریه شونو شوهرشون دادن

از همین الان هزار تومنم تو خونه خرج نکن 

کلا دایی من ی چیزی گفت همیشه تو گوشه ذهنمه گفت مثلا اجاره خونه مانده زود نرو بده بذارصاحب خونه که اومد پول خواست اونموقعه مثلا نصفشو بیار بگو بیا این مقدار و من دارم، اصلا از دولت سیب زمینی و پیاز نگیر مثل آب خوردن ولت تموم میشه ب چشم هم نمیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ی مدت کار کردم همین شد بخاطر همین دیگه نرفتم سرکار حداقل تایمم ازاده و خسته نیستم دیگه

دقژقا تهشم میگه تو خونه کار کردند ضعیف من تا میرسم باید برم سراغ آشپزی و بچه داری مگه چقدر توان دارم

خیلی بهش اعتماد داشتم اما همیشه پشتمون خالی کرده، همیشه هااااا .خانمهای با سیاست بیایین بگین چکار کن ...

از این ماه اون چیزایی که با حقوقت میخریدی دیگه نخر مثلا گوشت لباس هر چی بزار خودش هزینه کنه چشم ش:بینایی شو به دست بیاره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت