بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨
نمیدونم بخدا، یه وقتایی یه چیزهایی دست خداست دیگه. شاید چشم بد هم فقط یک توهم باشه ته ته تهش هرچیزی هست دست خداست
برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨
در سن ۵۰ سالگی میفهمی که اگه چهار تا خونه داشتی باید بگی تو یک خونه سوئیت اجارهای ندگی میکنم اگه غذا چلو کباب خوردی باید بگی نون و ماست و خیار خوردم تا دنیا بر وفق مرادت باشه که اگر برعکس بدی نگ چلوکباب و غذای خوب و لباس خوب و زندگی خوب و خونه خوب و نمیبینی توی زندگی متاسفانه و سه تا کلمه که اصلاً برای هیچکس به کار نبرید اولیش رو استارتر گفتش که خوش به حالت به جاش از کلمه خوشحالم براش موفقیت یا چقدر خوبه که فلانی فلان چیز رو داره اصلاً کلمه خوش به حالش رو استفاده نکنیم حتی وقتی یکی مشکلی واسش پیش میاد نگید اگه من جاش بودم ون روزگار میگردونه تا جای اون شخص وایسی از کلمه امیدوارم یا کاش اصلاً استفاده نکنید به جاش از کلمه انشاالله که جور میشه یا انشالله وقتی رسیدم به فلان چیز و البته موضوعات طولانیه میشه اینجا جاش نیست
لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که میفهمید...