2777
2789

میگه خیلی درد دارم😭

آقایون هول سایت یه تجویز پزشکی دارم براتون روزی سه مشت خاک بریزین روی سرتون یه مشت هم کافور خورده شود تماااام🤬😤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس چیکار کنیم😔

والا عمه م انجام داد پزشک بهش اجازه نداد مسکن بخور ولی بازم شما با پزشک مادرت مشورت کن بگو داره درد میکشه عمم بیجاره نصف شد از درد

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

والا عمه م انجام داد پزشک بهش اجازه نداد مسکن بخور ولی بازم شما با پزشک مادرت مشورت کن بگو داره درد ...

ای وای

آقایون هول سایت یه تجویز پزشکی دارم براتون روزی سه مشت خاک بریزین روی سرتون یه مشت هم کافور خورده شود تماااام🤬😤

والا عمه م انجام داد پزشک بهش اجازه نداد مسکن بخور ولی بازم شما با پزشک مادرت مشورت کن بگو داره درد ...

تا چه مدت درد داشتن؟

آره عزیزم واسه همین بهت گفتم نمیشه سرخود مسکن بخوره مشورت کن با پزشکش ببین چی میگه

دکترش جواب نمیده پس باید ببریمش اورژانس😔

دکترش جواب نمیده پس باید ببریمش اورژانس😔

آره ببر گناه داره بنده خدا درد کلیه بعده عمل خیلی بده

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند