2777
2789
عنوان

خیلی تنها و دل شکستم💔

379 بازدید | 37 پست

دوستان کسی بوده از بین شما ام اس داشته باشه یا اطرافیانشون داشته باشن؟,حمایت روانی میشدین ؟من سه ساله شایدم بیشتر ام اس دارم اما خیلی تنهام هیچ حامی ندارم همسرم که طلاقم داده خونوادمم یه سره سرکوفت میزنن خیلی دل شکسته شدم همش به خودکشی فک میکنم و افسردم ممکنه یه روزی خوب بشم؟یا نه در آینده ناتوان و افتاده میشم خیلی حالم بده میشه آرومم کنین با دل شکسته براتون دعا میکنم

خانواده ات سرکوفت بیماری ات رو میزنن؟؟؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میگن چون مجردی مارو اذیت کردی نفرینمون توروگرفته

فشارعصبی این بیماری روبدترمیکنه میدونم فکرمیکنی ته خطی ولی ته خط نبایدخودکشی باشه ته خط بایدموفقیت باشه کارایی که حالتوخوب میکنه انجام بده حتماقران روبخون وختمش کن وقتی تموم شه مشکلت هم حل میشه کاری که گفتم روحتماانجامش بده تجربش کردم جواب میده

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

فشارعصبی این بیماری روبدترمیکنه میدونم فکرمیکنی ته خطی ولی ته خط نبایدخودکشی باشه ته خط بایدموفقیت ب ...

واقعا با ختم قرآن ممکنه به بیماریم غلبه کنم؟خیلی از خدا دورم

واقعا با ختم قرآن ممکنه به بیماریم غلبه کنم؟خیلی از خدا دورم

یه روزایی یه مشکل خیییییییلی بزرگ داشتم چنبارم تاخودکشی رفتم آره بارسومی که ختمش کردم نه تنهادیگه به خودکشی فکرنمیکردم بلکه مشکلمم حل شده بودتوام انجام بده شایدحل شد

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

سلام عزیزم . خوبی؟ حالت بهتره؟ یه دفعه ناخودآگاه به فکرت افتادم . قبلا یکی از تاپیک هاتُ خونده بودم ...

سلام عزیزم ممنونم ک به یادمی انشاالله خداهمیشه به یادت باشه زیاد خوب نیستم بچم تو کماست 

سلام عزیزم ممنونم ک به یادمی انشاالله خداهمیشه به یادت باشه زیاد خوب نیستم بچم تو کماست

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم . امیدوارم خدا بهتون آرامش بده و هرچی خیر صلاح دخترتون هست براش پیش بیاد . شما یه مادر نمونه هستید

سلام عزیزم فوت شد بچم

عزیزم خیلی زیاد متاثر شدم. از صمیم قلبم تسلیت میگم اصلا نمیدونم چی بگم که حرفام آرومت کنه. دوست منم یه پسر با شرایط مشابه دختر شما اما با یک بیماری دیگه داره و میدونم چقدر سخت و دل بزرگ و صبری می خواد بزرگ کردنشون. بی شک بدون بهترین مامان بودی و یه فرشته مهمونت بوده .خیلی ناراحت شدم کاش میشد برات کاری کرد. کسی کنارت هست؟

عزیزم خیلی زیاد متاثر شدم. از صمیم قلبم تسلیت میگم اصلا نمیدونم چی بگم که حرفام آرومت کنه. دوست منم ...

بابت همدردیت ممنونم عزیزم غم نبینی انشاالله فقط مادرم فعلا هست که اونم مریضه و راهش دور میگه اگه بیشتر بمونم حالم بد میشه همین روزاست ک بره