2777
2789
عنوان

نگاه های خواستگار قبلیم

214 بازدید | 9 پست

سلام دوستان،من نزدیک ۱۰سال پیش وقتایی که سال اول و دوم دبیرستان بودم یه پسر بود خیلی بهم علاقه داشت حدود ۴ سال خواستگاری میومد هربار من رد میکردم تا اینکه ازدواج کردم اونم ازدواج کرد الان یه دختر و پسر داره خانومشم خوشگل و خوبه،ولی متاسفانه بعد این همه مدت هنوز دست بردار نیس هربار جایی رو در رو میشیم خیلی نگاه میکنه طوریکه همسرمم متوجه شد و گفت 

خیییییلی برا خانومش ناراحتم و عذاب وجدان دارم 

تا جایییکه بتونم جایی باشه سعی میکنم متوجه من نشه ولی خوب چون فامیل و آشناییم پیش میاد همدیگرو ببینیم بنظرتون من چیکار کنم؟خیلی حس عذاب وجدان دارم

در تمام این مدتم هییییچوقت بهش رو ندادم هربار متوجه نگاش شدم خیلی زود از اون مکان رفتم یا رومو برگردوندم که متوجه شه بدم میاد

هنوز دلش پیشته

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تو اینجور فکر میکنی.بالاخره مخاستت شاید یه نگاهی انداختهتو خودتم نگاه کردی که فهمیدی اون‌نگاه م ...

وا خوب خیلی ضایع نگاه میکنه حتی همسرمم فهمید 

من یه تار موی همسرمو به دنیا نمیدم که بخوام یه مرد دیگرو با منظور نگاه کنم اگرم میخواستمش همون موقع جواب مثبت میدادم 

منم یه خواستگار داشتم 12سال اومد خواستگاری جواب رد شنید تو راه مدرسه هم بادیگاردم بود کسی جرات نمی‌ک ...

مگه چند سالته ک طرف ۱۲ ساله خاستگارته

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد