2777
2789
عنوان

رازهای شوهرداری

584 بازدید | 55 پست

سلام 

بچه ها بیاین از اصول شوهرداری بگین چطوری شوهرامون رو رام خودمون بکنیم و بقول گفتنی مثل موم بگیریمش تو دستمون هم دیگران یاد میگیرن و هم ی ثوابی میکنید😍

من ی بار طلاق کردم ی بارم نامزد کردم و ب هم زدم حالا دوباره میخوام نامزد کنم همه میگن تو بلد نیستی شوهرتو رام کنی باتجربه ها یادم بدن خیرببینید😭🤲

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک ❤️صلوات، جانم فدای فاطمه زهرا(سلام الله علیها)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرد بد هیچ رقمه رام ک نمیشه،بماند

بقیه رو هم پیر و مریض میکنه،

بگرد دنبال آدم درست و حسابی 

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

احترام و محبت و توجه بهش.

البته بستگی به جنبه ی طرف داره .

بعضی ها هستن بهشون احترام بزاری و قربون صدقه شون بری سرشون گیج میره فکر میکنن خیلی شخصیت مهمی دارن ...

قبل همه ی اینا آدم زندگی تو درست انتخاب کن

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یعنی مشکل قبلیت با دو نفر قبلی به خاطر بی سیاستی شما بود؟؟

بله دقیقا مخصوصا دومی ، اوایل نامزدی عاشقم بود و بعد از دوسال بهش جواب مثبت داده بودم به همین خاطر خیلی قدرمو میدونست اما کم کم سرد شد🥺

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک ❤️صلوات، جانم فدای فاطمه زهرا(سلام الله علیها)

خاماا که سن ازدواج رسیدن  ازدواج خوبه ازدواج کنین سخت نگیرین آسیب میبینین در ارتباط ها آزاد مخفی  ازدواج تونم فقط با حق طلاق و تا موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست ولی هرگز وارد ارتباط آزاد با جنس مخالف نرین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ولا چی بگم اگه حداقل یکسال از نامزدی گذشتت گذشته نامزد کن

چرا عزیزم

عزیزم تو هیییچ کاری نباید بکنیهمسرت اگر انسان باشه اخلاق داشته باشه ،تو زن خیلی خوبی هم که نباشی باز ...

بله کاملا درست میگین

تو عصبانیت چیزی نگو 

پرو پرو حرف نزن همیشه باارامش صحبت کن

از کلمات محبت آمیز استفاده کن قربونت برم که انقدر زحمت میکشی تو خیلی با مسئولیتی تو خیلی زحمت کشی و.... 

خونه رو تمیز نگه دار بزار بعد سرکار که میاد آرامش رو تو خونه حس کنه پایه ی هم باشید بگید بخندید 

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین