2777
2789
مرسی عزیزم پس در این حد باشه میصرفه؟ فرض کن مثلا طرف حتی کنکوری و یا مثلا در حال تحصیل باشه که باید ...

نه ببین این پولا الان هیچی نمیشه تو چارتومن بگیر دستت برو بازار چقدر میتونی خرید کنی؟ 

بنظرم تو تایم کنکور ادم باید فقط بچسبه به کنکورش خودشو بکشه یه رشته خوب قبول بشه که تهش مجبور نشه بره سر کارهای الکی واسه چندر غاز 

یه سال دوسال بمونی بکش بخونی خیلی بهتره تا بری سر کار نه پول درست در بیار نه کنکورت نتیجه دلخواهت باشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ببین این پولا الان هیچی نمیشه تو چارتومن بگیر دستت برو بازار چقدر میتونی خرید کنی؟ بنظرم تو تایم ...

آره دقیقااا ، ولی من چند ساله پشت کنکورم ، هیچی قبول نشدم ، حالا ببینم امسال وی میشع 

البته بگم هیچ اونطوری که باید اصلا نخوندم همیشه شل کردم ، حالا هم اگه خدای نکرده یه درصد نشه قبول بشم خانوادم نمیزارن بمونم سنم رفته بالا 

یا خدااا چقدر کم چند ساعت کار میکنند من دوستم می‌ره تو یه باشگاه کار می‌کنه همین مسئول روابط و اینا ...

زیاد دیگه از صبح تا شب که کافی شاپ باز هست 

اما یه جا هم هست هم بیمه میکنه هم حقوق اداره کار حدود 14 اینا میده بهشون 

بستگی داره واقعا به ادمی که اونجا رییس هست 

چون مسئول هست حقوق اداره کار میگیره احتمالا 10 به بالا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

آره دقیقااا ، ولی من چند ساله پشت کنکورم ، هیچی قبول نشدم ، حالا ببینم امسال وی میشع البته بگم هیچ ا ...

خب اشتباهت همینه یا بی خیال کنکور شو برو دنبال پول صبح تا شب کار کن پول در بیار 

یا صبح تاشب بشین بخون که یه رشته خوب قبول بشی 

اینجوری فقط وقتت رو حدر میدی نه پولی به دست میاری نه کنکور قبول میشی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

زیاد دیگه از صبح تا شب که کافی شاپ باز هست اما یه جا هم هست هم بیمه میکنه هم حقوق اداره کار حدود 14 ...

نه بابا مسئول نیس ، من اشتباهی گفتم مسئول 

همینطوری کار می‌کنه 

فکر کنم کارش اینه تلفن جواب بده و هماهنگی با کسایی که باشگاه میان و اینا ....

نه بابا مسئول نیس ، من اشتباهی گفتم مسئول همینطوری کار می‌کنه فکر کنم کارش اینه تلفن جواب بده و هماه ...

بستگی داره اما به نظرم زیر 7 نیست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

امکان نداره بابا

فیش حقوقشون رو دیدم 

دیگه چشمام که چپکی نمیببنه😂

من متوجه نشدم اصلا چی ؟

واااای پشمام 😱

اشتباهی پیام دادم 

چند دقیقه پیش ی تاپیک بود نوشته بود اگه شوهرت بگه ماهی سی چهل میلیون پول میدم بهت بچتو نگهدارو زندگی کن و خودش بره پی کثافط کاری‌اش و هیچ وقت خونه نیاد قبول میکنید یا ن 

من خوندم ولی جواب ندادم از تاپیک اومدم بیرون ، الان عنوان تاپیک شمارو دیدم نخوندمش دقیق چی نوشتی فکر کردم این همون تاپیکه اومدم ج دادم🤦🤦🤦 

پیامم رو پاک کردم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست