2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصفهانم و شاغل راه دور نمیتونم

بعد کاشان خیلی گرمه 

شهرکرد نهایت ۴۵ یا یک ساعت با پژو که بری فاصله داره تا اصفهان

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ارشد دو روزه در هفته 😂

خسته می شی.  بعد دو روز کلاس هست. در طول هفته هم ترم های آخر مدام باید برای پایان نامه ات بری و بیایی

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بعد کاشان خیلی گرمه شهرکرد نهایت ۴۵ یا یک ساعت با پژو که بری فاصله داره تا اصفهان

کارشناسیم شهرکرد بودم ولی امکاناتش خیلی بده مخصوصا واسه ارشد

هَر کَس هرآنچه میگُفت آن نبودْ✨

خسته می شی. بعد دو روز کلاس هست. در طول هفته هم ترم های آخر مدام باید برای پایان نامه ات بری و بیای ...

خانوادمم همینو میگن 🙁بابام میگه برو ازاد نجف آباد یا شهرکردولی من تعریف کاشانو زیاد شنیدم 

هَر کَس هرآنچه میگُفت آن نبودْ✨

به سختی رفت و آمدش نمیارزه  آنقدر خسته می شی که کلا بعدش درس می بوسی و می زاری کنار 

اگه اصفهان نمیاری بزار سال بعد دوباره شرکت کن 

من که دانشگاهم نزدیک خونمون بود هنوز خستگی رفت و آمدهای دوران ارشد تو پاهام مونده. تابستون ها باید برای پایان نامه می رفتیم دانشگاه. به حدی کف خیابون ها داغ بود که حس می کردم کف کفشم داره می چسبه به آسفالت ها 

تصور کن قبلش با استاد هماهنگ می کردیم می رفتیم دانشگاه بعد استاد یادش رفته بود بیاد زنگ هم می زدیم جواب نمی داد

حالا باز دانشگاه نزدیک خونمون بود. خودمون با کتابخونه و .. سرگرم می کردیم تا عصر بشه و هوا خنک بشه و برگردیم خونه 

خانوادمم همینو میگن 🙁بابام میگه برو ازاد نجف آباد یا شهرکردولی من تعریف کاشانو زیاد شنیدم

کاشان مسیرش دورتر از شهرکرد هست 

و اگه شاغل هستی که همون شهر دیگه رو هم نرو 

چرا شبانه دانشگاه اصفهان نمی زنی؟ 

حداقل ارشد بزار یه دانشگاه خوب و با دل خوش برو و برگرد 

حداقل این دو یا سه سال خودت زجر کش نکنی!  درس های ارشد به قدر کافی سخت هست بعد بخواهی این همه سختی هم تو مسیر و رفت و امد بکشی 

تصور کن ۸ صبح امتحان داشته باشی. کی راه بیافتی که بخواهی ۸ سر جلسه باشی ؟