2777
2789
عنوان

حالا هی بشین بگو فلان

194 بازدید | 14 پست

ما انسان را در رنج آفریدیم تا بدین سبب بیازماییم....❤️

(خود خدا هم میگه انسان فقط با رنج که رشد میکنه حالا شما برو هی گول شیطان بخور بگو خدا منو دوست نداره خدا منو ول کرده از خدا ناامیدم و....)

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

یعنی خدا اون نوزادی رو که در پول زیاد و خوشبختی آفرید دوست نداشت؟

خیلیا هستن واقعا دغدغه ندارن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیکار کنیم شیطون پیشنهاد های جذاب میده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
اخه بعضیا تو رنج نیستن خیلی حالشون خوبه

ما یکی از اقوام مون ارث برادراشو کشید بالا الان تو خونه چند میلیاردی زندگی میکنه 

و من مطمئنم تقاص پس میده چون مال حروم به هیچکی وفا نکرده

تو انتهای غم را به من چشاندی

یعنی خدا اون نوزادی رو که در پول زیاد و خوشبختی آفرید دوست نداشت؟خیلیا هستن واقعا دغدغه ندارن

عزیزم  اول اینکه ما فقط ظاهر قضیه رو می‌بینیم دوم اینکه هر انسان به اندازه ظرفیتش امتحان میشه 

هر انسانی زود کم نیاره تو سختی ها پیش خدا عزیزتره 

هر که بر این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

ما یکی از اقوام مون ارث برادراشو کشید بالا الان تو خونه چند میلیاردی زندگی میکنه و من مطمئنم تقاص پس ...

دایی های من خونه چند میلیاردی ساختن با ارث ما تانکم تکونشون نمیده...یه انفلانزای فصلی هم نمیگیرن 

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

یعنی خدا اون نوزادی رو که در پول زیاد و خوشبختی آفرید دوست نداشت؟خیلیا هستن واقعا دغدغه ندارن

عزیزم  اول اینکه ما فقط ظاهر قضیه رو می‌بینیم دوم اینکه هر انسان به اندازه ظرفیتش امتحان میشه 

هر انسانی زود کم نیاره تو سختی ها پیش خدا عزیزتره 

هر که بر این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

ما یکی از اقوام مون ارث برادراشو کشید بالا الان تو خونه چند میلیاردی زندگی میکنه و من مطمئنم تقاص پس ...

چه ربطی به حرف من داشت خیلیا حلال زندگیشون

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بیخیال بابا 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

اگه قرار باشه هیشکی گول شیطونو نخوره پس شیطون بدبخت چیکار کنه😔

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بره کارگری

بعد ازون زندگی با قرب و عزت تو بهشت بره کارگری💔

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎