2777
2789

من راستش از یه موضوعی خیلی ناراحتم

یه دوستی دارم از زمان کارشناسی،

متاهل هست

هر روز پیام میداد چیکار میکنی ؟ میگم مثلا فلان کار بعد میگفت من که باید ناهار بپزم ، من که قراره خونه مرتب کنم و ...

الانم دارم ارشد میگیرم  اون بارداره

هر روز پیام میده دارم میرم دکتر 

دارم میرم فلان جا 

روحیم حساسه 

خستم و ...

بداخلاقی و قهر و ناز کردنش رو واسه من میاره 

قبول دارم بارداره روحیش حساسه ولی مگه تقصیر منه 

بخدا اعصابم خرد شده 

هی میگه خوشبحالت مجردی وقتت آزاده 

والا منم هر روز دارم ناهار درست میکنم و کارای خونه میکنم

فقط این یکی نیستا همه دوستای متاهلم همینجوری رفتار میکنن

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

بخدا ما مجردا هم خیلییی استرس داریم 

باید شغل داشته باشیم مستقل شیم از جیپ پدر نخوریم، همش نگرانیم چرا کسی دوستمون نداره چرا کسی عاشقمون نمیشه ، سنمون هم که داره بالا میره.

شب از تنهایی باید بالشت رو بغل کنیم 😂😭 

همون چهارتا جمله عاشقانه که بین شما رد و بدل میشه کلی میارزه

حداقل زندگیتون ثبات داره مسیرتون مشخصه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستته دیگه

یا اسمشو میذاری دوست و میخوای تو خوشی و ناخوشی باشی باهاش

یا نه، پس دیگه دوستش نیستی

دوست من باردار بود تو کل بارداریش انقد پیش من گریه کرد پیش شوهرش نکرده بود

غذا نمیتونست بخوره فقط میوه، سه روز تو هفته با میوه خونش بودم

توی زایمانشم من توی اتاق بودم جای شوهرش، ماساژ ها و رسیدگی ها رو من انجام میدادم

بعدم چی بگن؟ دغدغه هاشونو میگن دیگه

تو درس مبخونی اون غذا میپزه

من متاهلم شاغلم، از من بپرسی همش باید بگم سرکارم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب یه مدتی بدون اینکه دلشو بشکنی ازش فاصله بگیر

کاش میشد عین کنه چسبیده 

اصلا دلم نمیخواد با ادمای متاهل دوست باشم وقتی خودم هنوز مجردم

وا خب بنده خدا داره بااات تعامل میکنه حرف میزنه چی بگه پس!

بنظرم شما از مجردیت ناراحتی تا دوستت بنده خدا حرف خاصی نزده ک،اذیتی قطع ارتباط کن اونکه نمیدونه دوتا جمله معمولی که میگه تورو ناراحت میکنه!!!

کاش میشد عین کنه چسبیده اصلا دلم نمیخواد با ادمای متاهل دوست باشم وقتی خودم هنوز مجردم

چه حرفی میزنی 

کمی قوی و راسخ باش 

نمیشه که نشه

یه مدت جواب تلفن نده بگو دستم بنده  چیکار میتونه بکنه

حق داری با آدمای شاد بیشتر خوش میگذره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

دوستته دیگهیا اسمشو میذاری دوست و میخوای تو خوشی و ناخوشی باشی باهاشیا نه، پس دیگه دوستش نیستیدوست م ...

من صرفا باهاش همکلاسی بودم خودش بعد کارشناسی دیگه ول نکرد الانم که ارشد دارم میگیرم با اینکه بارداره بازم اومده.

درضمن قرار نیست انقد حال بدمون رو پیش دوستامون ببریم

همهههه مشکلات خودشون رو دارن.

وا خب بنده خدا داره بااات تعامل میکنه حرف میزنه چی بگه پس!بنظرم شما از مجردیت ناراحتی تا دوستت بنده ...

دوتا جمله معمولی نیست 

همش داره حسادت میکنه که تو وقتت ازاده تو مجردی تو دغدغه بچه داری نداری 

سرتاسر انرژی منفی 

من صرفا باهاش همکلاسی بودم خودش بعد کارشناسی دیگه ول نکرد الانم که ارشد دارم میگیرم با اینکه بارداره ...

تو رو دادی که ول نکرد

اونم خیال میکنه دوستشی درد دل میکنه

خیلی راحت میتونستی دکمشو بزنی و نزدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دوتا جمله معمولی نیست همش داره حسادت میکنه که تو وقتت ازاده تو مجردی تو دغدغه بچه داری نداری سرتاسر ...

😐حسادت!!

داره بت روحیه هم میده والا ک یوقت فک نکنی متاهلی گلوبلبله! 

نمیدونم والا اگه اینطور فک میکنی بنظرم رابطه دوستیتونو تموم کن بره  ن تواذیت شی ن اون

😐حسادت!!داره بت روحیه هم میده والا ک یوقت فک نکنی متاهلی گلوبلبله! نمیدونم والا اگه اینطور فک میکنی ...

اره با انرژی منفی که بهم میده از ازدواج زده شدم 

درصورتی که اگه واقعا بده چرا طلاق نمیگیره چرا بچه دار میشه؟ 

بسیار مشتاقم ایشالله که تموم شه

😐حسادت!!داره بت روحیه هم میده والا ک یوقت فک نکنی متاهلی گلوبلبله! نمیدونم والا اگه اینطور فک میکنی ...

یه عده هم خدارو میخوان هم خرمارو 

هم میخوان مثل دوران مجردی تایم آزاد داشته باشن هم مثل متاهلا رابطه عشق و عاشقی رو تجربه کنن

دوست منم از این دسته اس

هر دورانی مشگلات خودش و. داره هیشکی اسوده نیست فقط نوع مشگلات فرق میکنه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...