2777
2789
عنوان

تب نوزاد 7 ماهه

7453 بازدید | 11 پست

دخترم 7 ماهشه امروز تب کرد بهش استامینوفن دادم دوباره بعد 7 ساعت تب کرد که بردمش دکتر، برا سیتریزین و استامینوفن و قطره سدیم کلراید داد و گفت اگه تا دو روز دیگه خوب نشد باید بهش انتی بیوتیک بدی،

حالا دوتا سوال دارم براش آنتی بیوتیک زیترومکس نوشت که همون خارجی آزیتروماسنه که گیرم نیومد، بهم گفتن نگرد که دیگه نیست ،شمام موردی بوده که شربت زسترومکس رو بخوایین و پیدا نشه؟

دوم اینکه دخترم دندونشم در نیومده و سرفه و عطسه زیاد نمیکنه، ممکنه تبش برا دندون باشه؟

عاشق دخترم و باباشم  

عزیزم این یه ویروس جدیده 

هر چی دکتر گفته همون رو انجام بده

دختر ۲۰ ماهه من در عرض ۳ روز آب شد طفل معصومم

خیلی ویروس لعنتییه!!

خوبه که از اول بردیش دکتر نگران هم نباش انشالله خوب میشه

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
عزیزم این یه ویروس جدیده  هر چی دکتر گفته همون رو انجام بده دختر ۲۰ ماهه من در عرض ۳ روز آب ش ...

دخترم سه هفته پیش این ویروس رو گرفت و آنتی بیوتیک خورد، الان نمیدونم چشه، دوباره که همون ویروس رو نمیگیره؟

عاشق دخترم و باباشم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم سه هفته پیش این ویروس رو گرفت و آنتی بیوتیک خورد، الان نمیدونم چشه، دوباره که همون ویروس رو نم ...

آخه خیلی لعنتیه این ویروس! همش اود میکنه

به نظرم حرف دکتر رو گوش کن 

بعید میدونم از دندون باشه

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
ممنون به خدا دیگه طاقت ندارم، بچه ام تازه خوب شده بود، خودش مگه چقدر جون داره

عزیزم .ایشالله این دفعه سبک رد میکنه نگران نباش .

ببین اگه میتونی مرتب چکش کنی و بالاسرش باشی شبا اگه تبش پایینه استا نده ولی اگه فک میکنی چند ساعت خوابت میبره همون چهار ساعتو بده خیالت راحت باشه

امروز روز دومیه دخترم تب داره، تبش شدید نیست در حد 1 درجه و بالاتر نمیره، علایم سرماخورده اصلا نداره، اما امروز درست شیر هم نمیخوره، غذا خوب خورد اما خودم اشتباه کردم و هنوز باد گلو نزده بود که بهش روغن بادام شیرین دادم و اون کل روغن و غذا رو روم بالا آورد به نظرتون چیکار کنم؟ انتی بیوتیکشو شروع کنم؟ خودم فکر میکنم تبش به خاطر گوارش باشه چون شکمش یه روز در میون و به سختی کار میکنه، توروخدا کمک کنید

عاشق دخترم و باباشم