2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میگن وتو انسانی هم خودت بابد پیگیر باشی حالا جز فرهنگیان ولی همه کشش تجربی رو ندارن واسه رشته هاش ساخته نشدن خود من ۴ سال کنکور تجربی دادم اصلا مخم کشش نداشت واقعا و خیلی از همکلاسیام که تازه تو مدرسه درسشون خوب بود الان دانشگاه آزاد رشته های بدون کنکورن

معجزه خود تویی ...🩵🌱

رشته انسانی درستو بخونی ادامه بدی اتفاقا بهترین بازار کار رو داره

غیر از حقوق و روان شناسی چه رشته ای داره برا کار

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
والا من همیشه میخونم

نه شما رو نمیگم کلی گفتم

من تاریخ میخوندم.اگه ادامه می‌دادم برا ارشد و دکتری و اینا تو همون دانشکده تو رشته خودم میتونستم تدریس کنم. و بعد چند سال هم هیئت علمی بشم

خب نگاه من الان خودم روانشناسی میخونم خب واقعیت اینه تو رشته های تجربی اکثر پیراپزشکی ها تو بعد تموم شدن درست میری طرح وکار پیدا کردن راحتتره که البته همونم باید هم تو کنکور سختش قبول شی هم روحیش رو داشته باشی ولی انسانی خب دیگه روان باید تا ارشد ادامه بدی حقوق ازمون وکالت داره حتی استخدامی های دیگش هم سخته حسابداری هم البته میگن خوبه در کل بیشتر باید پیگیر باشی

معجزه خود تویی ...🩵🌱

نه شما رو نمیگم کلی گفتممن تاریخ میخوندم.اگه ادامه می‌دادم برا ارشد و دکتری و اینا تو همون دانشکده ت ...

من روانشناسی میخونم دوستش ندارم احتمالا برم علوم تربیتی الان چی میخونی؟ 

معجزه خود تویی ...🩵🌱