2777
2789
عنوان

میشه لطفا نظر بدید مهمه برام

84 بازدید | 14 پست

اسم کسی رو آوردم یه عالمه بد گفتن پسره دوسش دارم گفتن دختر بازه درصورتی که وقتی کشیک  هستیم اصلا ندیدم با دخترا لاس بزنه گفتن اوضاع اخلاقیش خرابه مشروب میخوره و ..

خیلی مردونه رفتار میکنه در کنارش خیلی هم مهربونه یه مدت با من خیلی خوب بود من خیلی عادیش باهاش رفتار کردم الان باهام خیلی سرد شده اما من دوسش دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کسانی پشت سرش میکن 

آیا دخترایی هستن که دلشون میخواد یا پسره باشن و پس ه محل نداشته 

یا پسرایی هستن که ممکنه از حسادت حرف بزنن 

حالت سومی هم هست که دارن راست میگن 

البته فهمیدن این موضوع،بع شناخت شما از گوینده ها بستگی داره تا حدی.

اینکه سردشده هم‌قطغا علت داره آیا شما رفتید بهش گفتید این حرفارو شنیدم 

چی شده کلا.

خوب همین که یه مدت تحویلت گرفته الان زیاد محل بهت نمیده خودش یعنی اینکه دختر بازه و داره یه نفر دیگه رو تحویل میگیره شمارم نگه داشته برای مواقعی که کسی نیست

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

حسم میگه حق با بقیه اس شما اشتباه میکنی پسر خوب خوبه نه که یهو سرد بشه مگه اینکه از گرم گرفتنش دنبال ...

اره من بی محلی کردم فک کرد کلا اوکی نیستم باهاش یه بارم گفتم میخام برم کربلا تعجب کرد گفت میخای بری کربلا منم عصبی شدم بت حالتی گفتم آره میخام برم زیارت آقام حسین( ع)

یخ جوری شد 

فک کنم چون حجابم خوب نیست فک کرد کلا بی اعتقادم 

چه کسانی پشت سرش میکن آیا دخترایی هستن که دلشون میخواد یا پسره باشن و پس ه محل نداشته یا پسرایی هستن ...

نه من خیلیی بی محلی کردم 

دخترا همکلاسیم گفتن 

البته یکی از دوستاش رو میشناسم میدونم مشروب میخوره

اره من بی محلی کردم فک کرد کلا اوکی نیستم باهاش یه بارم گفتم میخام برم کربلا تعجب کرد گفت میخای بری ...

نه کاری بحجاب نداره

وقتی آدم الکل یا مشروب میخوره از لحاظ معنوی ضعیف میشه

انگار این عقاید واسش خرافاته 

اگه مطمن نیستی

یکبار بهش بگو دوست داری بری زیارت مثلا فلان امام....

ببین اصلا تمایلی نداره....

نه اصلا من مذهبی ام مشروب از نظرم حرام و نجسه

بخس حرام بودنش بزاریم کنار

زندکی با کسی که مغزش تحلیل رفته سخته

شاید اون از من و تو هم بهتر باشه ولی راهش با تو فرق میکنه

عقایدش...

سبک زندگیش....

اینجور آدمها تو لحظه زندگی میکنن 

اگه دقت کنی میبینی مسندازی نداره 

مگر مال پدریش زیاد باشه

که اونم گنج قارون بدی به ابنجورآدمها تمام میشه

بخس حرام بودنش بزاریم کنارزندکی با کسی که مغزش تحلیل رفته سختهشاید اون از من و تو هم بهتر باشه ولی ر ...

نه از نظر مالی خانواده اش ضعیفه 

ولی خودش خیلی کار میکنه کشیک میخره تو همه کشیک اش غذا سفارش میده همش هم فست فود یه عالمه اسکراپ داره من که دخترم یه دونه روپوش دارم دلم براش میسوزه آدم بد ذاتی نیست خوشتیپه خوشگله خوش صداس رفتاراش جذابه 

اما قدر خودش رو نمیدونه ورزش میکنه خیلی به موهاش میرسه کخ ریزش نداشته باشند و لباس هاس تمیز و مرتب و نو 

اما چه فایده از اونطرف همش فست فود اگه مشروب بخوره هم که دیگه بدتر و تازا یکی از دوستاش گل هم میکشه 😔😔😔