2777
2789
عنوان

دنیا جای ترسناکی شده دزدیدن دخترا دزدیدن طلا خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 30 پست
چرا همه چیو به حجاب ربط میدین؟من خودمم باحجابم ولی اینقدر اغراق وجو دیگه درست نیست

واقعا اغراقه؟؟؟؟؟؟؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

ای بابا باز گیر دادین به حجاب فکر گرونی و دزدی ها باشین شاید اونا حلاله😐😐

کوته فکریه خواهرم تا چیزی میشه میگن حجاب رفت حیا رفت حجاب رفت زندگی رفت

من خودم محجبه ام وبه حجابم افتخار میکنم ولی تااین حد اغراق درست نیست درستش اینه بگن انتخاب کردیم تعادل نداشته باشیم انتخاب کردیم انسانیتمونو به حجابمون ربط بدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش یه متجاوز دستگیر کرده بودن حتی به خانمای چادری هم تجاوز کرده بودن پس ربطی به حجاب نداره ...

چرا افکار پوسیده 

چرا با کلمات بازی میکنین 

مگه علم امروز ثابت نکرده که غریزه مرد با دیدن تحریک میشه 

وقتی همه بی بندو بار بشن خوب ازیه جایی گندش درمیاد 

یکی میتونه جلوی خودشو بگیره یکی نه 

بعدشم حجاب که چادر نیست 

حجاب میتونه یه پوشش کامل باشه ک برجستگی خانم‌ها مشخص نباشه 

من کی از چادر گفتم ؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

اول اینکه دنیا ازاولم جای ترسناکی بوده فقط الان همه مطلع شدن بخاطر فضای مجازی

دوم اینکه حجاب بخش کوچیکشه!

دزدی و قتل و ...۹۰ درصدش بخاطر چیزای دیگست اعم از بی پولی و عقده هایی که بالا دستیها سرمردم اوردن که از یجا سر باز میکنه...همین حجابم یه لجبازی و وعقدست که دیگه نمیتونن جمعش کنن

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
ای بابا باز گیر دادین به حجاب فکر گرونی و دزدی ها باشین شاید اونا حلاله😐😐

همین گرونی و دزدی ها از نداشتن حجاب قلب 

حجاب فقط برای ظاهر نیست 

دست آدم بایدحجاب داشته باشه ب سمت مال حروم نره 

وجدان آدم حجاب داشته باشه نکشه روی جنسش

حجاب برای همه ست 

مردو زن نداره 

ظاهر و باطن نداره

الان میریزن سرت که حجاب..... اما این بی حجابی و بی حیایی قبح همه کارارو شکسته وقتی تو پارک میبین ...

ب اسم برابری وفلان بیرون جلوی چشم همه هزار تا کار میکنن 

هممون مسئولیم 

جامعه روهمه تشکیل میدن 

نمیشه ک ب گند بکشونیم بعد بگیم ای بابا جامعه خراب شده 

الان بچه ها دارن پدرمادرشونو میبینن با چ وضعی مشروب و سیگار و مواد 

از اعتقادات بد میگن 

فردا چی میخوان بشن 

ب خانواده خودشونم رحم نمیکنن.فردا ازدواج میکنن ب همسرشون رحم نمیکنن

دودش تو چشم ههمون میره

الان میریزن سرت که حجاب..... اما این بی حجابی و بی حیایی قبح همه کارارو شکسته وقتی تو پارک میبین ...

مشکل شما اینه که حیا رو زیر حجاب میدونین یعنی اگه حجاب کنار بره حیا رو هم که ذاتیه نابود میکنین واین یعنی ریا کاری یعنی سو استفاده از حجاب

چرا افکار پوسیده چرا با کلمات بازی میکنین مگه علم امروز ثابت نکرده که غریزه مرد با دیدن تحریک میشه و ...

علم ثابت نکرده دین فقط جبر جغرافیا هست .... وقتی 360 تا قران داریم یعنی هر وقت دلت خواست یه تغییر دادی توش ........ من خیلی معتقدم قبلا چادر میذاشتم ولی وقتی یه بسیجی جلوی چشم من یه پس نوجوان انقدر زد از رو پاش با موتور چند بار رد شد دیدم اگر این اسلامه اینکه وحشی گریه باشه اعتراض کرده بگیرش چرا از رو پاش رد میشی اونم ته یه کوچه خلوت اونم وقتی بچه تنهاست عقده هاتو ریختی بیرون ...... وقتی من در حال شیمی درمانی شیشه های مطب رو سرمون شکست یه مشت اسلامی به بیمار رحم نررکدن من چادرمو برداشتم ..... دین همش سیا بازی برای قدرت .... فقط اخلاقیات مهمه ..... تا صبح هم بگی مسولین بد هستن من بارم نیست بلاد کفر نظم و قانونش بهتره .... هر جا اسلام هست بدبختی و هزرگی بیشتره افغانستان به گند کشیدن زنها پشت پستو قایم کردن فساد از همه جا اونجا بیشتره ....... اسلام به مردهای ما قدرت داده زن رو ذلیل کرده واسه همون مردها هر غلطی مکنند چون قانون ما  براساس اسلامه اونم که از اول و /آخرش واسه مردهاست